Reklama
Reklama
 České celebrity 

Hvězda Mostu má vlastní módní kolekci

17. května 2019 16:48
Dominiku Býmovou zná většina lidí jako půvabnou servírku Romanu ze seriálu Most! Herečka se ale věnuje i módnímu návrhářství. Pod značkou White Sage vytvořila kolekci, kterou vystihují přírodní materiály, rafinovanost a střihy podtrhující ženskost. Seznámit se s ní můžete exkluzivně v Concept Storu sdružujícím české a slovenské návrháře F.designers: Store & Atelier v centru Prahy.

Dominika Býmová nosí ráda přírodní materiály. Její vášeň ji nakonec dovedla k rozhodnutí tvořit z nich vlastní řadu oblečení pod značkou White Sage. Nejčastěji využívá v nejrůznějších poměrech len, konopí a bio bavlnu. Důležitý je pro ni i původ materiálů. „Vždy mi vadily velké oděvní řetězce a etický rozměr rychlé módy orientující se jen na kvantitu. Chyběly mi i kvalitní materiály a celkově nabídka oblečení, které by spojovalo estetickou stránku s etickou. Vybírám si proto pouze dodavatele, kteří mají přísné certifikace zaručující šetrné a ekologické zpracování,“ uvedla nová česká designérka, která si se stejnou pečlivostí vybírá také šicí dílny s ohledem na evropské pracovní podmínky.

Její nadčasové, originální a perfektně padnoucí modely podtrhující ženskost dosud Dominika nabízela jen na svých webových stránkách. Nyní si je mohou zájemci o autorské kousky a udržitelnou módu prohlédnout, vyzkoušet a zakoupit v kamenném Concept Storu. K dispozici je tu i tým profesionálních stylistů, kteří se zákaznicím ochotně věnují a poradí s výběrem modelů i stylingem.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová