Reklama
Reklama
 České celebrity 

Oslavte Den Rodiny v Grébovce!

15. května 2019 09:50
Rodina je to nejdůležitější, co v životě máme. Přijďte s námi proto společně oslavit její Den, který se koná v sobotu 18. května od 9.30 v pražské Grébovce! Den Rodiny bude nabitý sportovními aktivitami, zábavou, hudbou, kouzelníky a skvělým jídlem! Na své si zde přijdou dospělí, ale i ti nejmenší členové rodiny. Vstupné je zdarma.

Kanadský herec Michael J. Fox prohlásil, že rodina není jen důležitá, ale je to úplně všechno. Pojďme se v dnešní uspěchané době na chvíli zastavit a strávit příjemný den se svou rodinou. „Připravili jsme si pro vás a vaše děti krásný den plný zábavy! Můžete se těšit na pestrou nabídku sportů, vědecké kroužky s pokusy, stavění z Lega, ale i malování na obličej, skákací hrady, báječný hudební program a vyladěnou zónu s jídlem,“ láka s nadšením Jana Skopová, manažerka charitativních projektů manželů Tykačových. Program celého dne bude nabitý od 9.30 až do 20.00. Den Rodiny je čtvrtým rokem pořádán neziskovou organizací WOMEN FOR WOMEN.

Zábava pro ty nejmenší Děti se mohou těšit na nezapomenutelný den nabitý všemi oblíbenými činnostmi. Vyzkoušet si mohou jízdu na konících či oslících, kreativní dílny, ale i malování na obličej, seznámení s malými zvířecími mláďátky, pokusy jako ostřílení vědci, stavění z Lega, ale i mnoho dalšího.Zaskákat si mohou v několika skákacích hradech a zasportovat pak třeba na nafukovacím fotbalovém hřišti. Pro ty nejmenší je připraven koutek Mrňouskov. Poslechnout si můžou děti své oblíbence jako je Pavel Callta, Vojta D, Anna Slováčková, ale i Mína anebo Míša Růžičková!

Něco pro dospěláky Ani na velké členy rodiny jsme nezapomněli. Od rána to můžete rozjet s Eddie Stoilow, vyrazit se občerstvit do zóny s jídlem a maminky si mohou odpočinout v zóně s dámským líčením. Večer od 19.00 den zakončí oblíbená kapela Argema. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová