Reklama
Reklama
 České celebrity 

Roman Šebrle trénuje na půlmaraton

09. května 2019 15:05
Romana Šebrleho v posledních dnech můžete snadno potkat při běhu Prahou. Poctivě totiž trénuje na půlmaraton. „Každý den běhám 5 – 6 kilometrů, občas si zaběhám i delší tratě, teď mě čeká ve Stromovce krásná zajímavá trať na insportline Prima runu a pak docela náročná trať půlmaratonu, takže trénuju, běhám každý den. Baví mě to, čistí mi to hlavu, dělá mi to radost,“ říká moderátor zpráv na Primě Roman Šebrle. „Výhoda atletiky je, že počasí vás nemusí odradit. Je to sice nepříjemné, ale běhám i v dešti nebo když v létě hodně brzy ráno nebo pozdě večer, v horkém počasí se běžcům také neběhá moc příjemně,“ dodává sympatický moderátor. Co by poradil takzvaným věčným začátečníkům? „Pomáhá nebýt věčný začátečník, samozřejmě,“ směje se Roman Šebrle. „Když se člověk rozhodne začít běhat, měl by běhat a pak by to měl různě skládat. Jednou si dát dlouhý běh, jednou kratší. Nebo střídat rychlost. Je dobré to skloubit i s posilovnou, zpevnit břicho, záda, nohy,“ radí Šebrle.

Prima run se poběží v sobotu 11.května ve Stromovce, start je v pravé poledne. Kdo by chtěl zkusit změřit své síly s Romanem Šebrlem, Petrem Vágnerem a dalšími známými tvářemi, může se tam s nimi potkat. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová