Reklama
Reklama
 České celebrity 

Herečka z Přístavu Býmová odhalila, co nosí v kabelce i jaké procedury podstupuje pro svůj dokonalý vzhled!

19. června 2018 17:04
Každá žena ví, jak je náročné udržet si zářivou pleť a zdravé krásné vlasy. Jak nám všechny kosmetické procedury mohou na jednu stranu pomoct a na druhou uškodit. Normální žena když na ni přijde „bad hair day“ nasadí čepici, na kruhy pod očima aplikuje černé brýle a pupínky zakryje šátkem a vyrazí na do ulic, herečky to mají o poznání náročnější. Udržovaný vzhled je nedílnou součástí jejich profese a nejen, že jsou na očích na jevišti či před kamerou, ale pozornosti neuniknou ani na ulici… Krásná Dominika Býmová, kterou známe z televizních obrazovek ze seriálů Ohnivé Kuře či Přístav nám prozradila několik svých tipů, jak se udržuje ve formě ona….

„Jsem herečka a pečovat o vzhled patří nějak i k mé práci. Tedy pokud se nerozhodnu, že zabalím princezny a vrhnu se na čarodějnice. Což by asi mohla byt i větší sranda. Každopádně se snažím nevynechávat žádné ranní ani večerní odličovací procedury a nánosy divadelního líčení důkladně smývám. Bývaly doby, kdy jsem pravidelně utrácela nemalou částku za všelijaké kosmetické inovace, ale ve výsledku to na mé pleti stejně žádný zázrak neudělalo. Daleko víc si teď dávám pozor, abych používala čisté přípravky, v bio kvalitě a od českých výrobců“, popisuje Dominika a zároveň se nám svěřila, že na líčidla alespoň v jemném podání nedá dopustit ani v soukromí.

„Pleť mam díky bohu bezproblémovou, proto mi odpustí sem tam nějaký prohřešek. Ale přestože mám po rodičích dobrou genetickou výbavu, určitě se na mé pleti odráží také má veganská strava,“ pochvaluje si Dominika, že prozatím se obejde bez výraznějších zásahů, i když zároveň přiznává, že péči o sebe nezanedbává. „Snažím se chodit pravidelně na kosmetiku. Přičemž pravidelnost v něm pojetí znamená-když si na to zrovna vzpomenu. Ale miluju thajské masáže a wellness všeho druhu. Často si dělám sama masky na obličej z toho co doma najdu-jednou je to med, jindy bílý jogurt či klasická okurka.“ Bez čeho Dominika ovšem nikdy nevychází z domu, jsou sluneční brýle a jejím tajným tipem je růžová voda v rozprašovači, tu si nemůže vynachválit třeba při dlouhých letech.

„Mým největším kosmetický prohřeškem je však sluníčko. Miluju teplo natolik, že zvládnu ležet jako placka i několik hodin na pláži bez hnutí. A nikdy nejdu pod slunečník. Za což mi má pleť rozhodně neděkuje. Ale ve všem je důležitý balanc. A protože nekouřím, ani si nelibuju v žádné jiné závislosti, sluneční paprsky si prostě ráda dopřávám. Už jen k vůli vitamínu D!“, přiznala Býmová se smíchem.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová