Reklama
Reklama
 České celebrity 

Krainová a Bílá spojily své krásné tváře v nové kampani

06. listopadu 2017 05:24
Krásné a úspěšné ženy spojily svou tvář a jméno s Klinikou Yes Visage. Zatímco Simona Krainová se v kampaních kliniky objevuje pravidelně už několik let, Lucie Bílá, ač je klientkou kliniky již delší dobu, se pro tuto spolupráci rozhodla poprvé. A nutno dodat, že jim to na fotkách opravdu sluší!

Přestože zpěvačka a několikanásobná Zlatá slavice Lucie Bílá má doslova nabitý pracovní program, našla si čas, aby nafotila fotky pro novou kampaň kliniky. „Já si hodně vybírám s kým spojím svoje jméno, ale tady jsem šla na jistotu. Klinika Yes Visage je pro mě záruka kvality," říká zpěvačka. „Nejen, že ráda podpořím svojí kamarádku Lucku Libovickou, které je šéfová úplně milionová, ale jsem také ráda, že jsem se mohla nafotit se Simonkou. Ona to totiž neví, ale je moje rodina. Jsem kmotra jejich dětí. Tak jsem ráda, že budeme mít společné fotky. A docela nám to spolu sluší," dodává s úsměvem Lucka Bílá.

Krásná modelka a moderátorka Simona Krainová, kterou letos časopis Forbes zařadil mezi 77 nejvlivnějších Čechů na sociálních sítích spolupracuje s Klinikou Yes Visage už několik let. „Spolupráce s klinikou je pro mě samozřejmostí, protože jsem jejich tváří už více než deset let a doufám, že minimálně dalších deset let budu. Věřím, že díky péči našich šikovných lékařů, to bude možné. Je to pro mě už několikátá kampaň, tak se pojďte na ni podívat," zve nás Simona Krainová.

Obě krásky pozóvaly před objektivem slavného nizozemského fotografa Marcela Gonzalez-Ortize, který po celém světě fotil již mnoho krásných žen.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová