Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Jennifer Lopez nafotila se svým novým partnerem titulku prestižního magazínu!

04. listopadu 2017 11:13
Zpěvačka Jennifer Lopez se nechala přemluvit a kývla na nabídku nafotit titulní stranu pro prestižní magazín Vanity Fair. Na obálce září se svým novým partnerem Alexem Rodriguezem. V rámci rozhovoru nechala popová diva nahlédnout do svého soukromí.

Pár se poprvé veřejnosti představil loni v rámci Met Gala a okamžite se jim začalo přezdívat novodobá Merilyn Monroe a Joe DiMaggio. "Téměř jsem na něj začala hulákat "Alexi", když jsem ho uviděla. V ten moment jsem byla na obědě v Beverly Hills. Když přijde na takové věci, jsem tou nejstydlivější osobou na světě," řekla Lopez k seznámení se svojí novou láskou. Zpěvačka vyšla za Alexem ven a poklepala mu na rameno. V té době byla v Beverly Hills kvůli promu své nové show Shades of Blue. "Byla jsem oblečená jako moje postava, vypadala jsem jako kluk. Měla jsem na sobě džíny a krátké kudrnaté vlasy. Alex se na mě podíval a řekl: "Jennifer, jsi to ty?" a pak dodal, že vypadám překrásně," upřesnila JLo.

První rande zpěvačka s bývalým hráčem baseballu měla v hotelu Bel Air, kde se sešli na večeři. "Myslím, že Alex si myslem, že jsem velice divoká a hlučná, ale opak je pravdou. Jenom jsem ten večer poslouchala. Povídal mi o svých plánech do budoucna a o tom, jak ukončil svoji baseballovou kariéru," řekla JLo, podle níž byl Alex během prvního rande velice nervozní. "Zeptal se mě, jestli si dám drink. Já jsem odpověděla že ne a on se zeptal, jestli by mi to nevadilo, kdyby si dal on drink," upřesnila detaily Jennifer.

Dvojice má spoustu společného. Jak oba uvedli, spojuje je nejenom, že jsou oba narozeni ve znamení Lva, pochází z New Yorku a mají latinské kořeny, ale i dalších asi 20 věcí, které si chtěli nechat pro sebe. Vypadá to, že zpěvačka konečně prožívá jedno ze svých nejštastnějších období. Snad jim to společně dlouho vydrží.  

kat | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová