Reklama
Reklama
 České celebrity 

Sexy dračice Simona Krainová: V podvazcích ukázala výstavní zadeček!

31. října 2017 08:05
Topmodelka Simona Krainová, která před časem poměrně radikálně změnila účes a své dlouhé blonďaté vlasy nechala ostříhat a nosí kratší mikado s ofinou, čím dál více pracuje a fotí. Čtyřiačtyřicetiletá kráska se tak rozhodně nechystá do modelkovského důchodu! Naposledy fotila pro slovenskou módní značku.

Jedna z nejkrásnějších žen, které se kdy narodily v naší republice, se snad přímo narodila proto, aby udávala trendy a styly. Maminka dvou synů je velkou inspirací pro tisíce žen, které ji milují.

Krainová se nyní stala tváří nové kolekce slovenské značky s luxusním spodním prádlem a nabádá své fanynky, aby byly také hravé, rafinované a sexy. „Mám tyhle věci ráda a pokud se žena chce cítit sexy a svůdná, pak by právě tyhle věci vynechat neměla,” míní Simona Krainová.

Během focení nové kolekce pro slovenskou módní značku se Simona ukázala v podvazcích a předvedla tak, že i po čtyřicítce může být žena pekelně přitažlivá! „Já jsem si to focení pro Bepon opravdu užívala a těší mě, že mi byly dány takové geny, díky kterým si mohu stále dovolit fotit podobné kolekce,” prozradila Krainová.

Postavu by jí mohla závidět kdejaká dvacítka, ale modelka Simona Krainová je vyhlášeným milovníkem kvalitního jídla a slovo dieta jí moc neříká. Raději chodí ráno běhat.

Sexy kolekce Simony Krainové se může stát vaší inspirací pro dárky pod stromeček. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová