Milovník extrémních sportů Petr Vágner v Japonsku vyzkoušel i extrémní kuchyni
„Denisa a tým mají své rituály, kterých se drží a jedním z nich bylo i sushi ze zkvašeného mořského ježka, což jsem musel také podstoupit. Chuť je nahořklá, ale jemná a má prý afrodisiakální účinky,“ směje se Vágner. Ochutnal i velrybí maso.
A jak je vidět na záběrech, Japonky od sebe musel odhánět. Vedle zápasů vyrazil na památky. „Udělal jsem si udělal výlet do Nikkó, které patří k památkám Unesco. Jsou zde nádherné chrámy a svatyně. Bohužel byli mínusové teploty a sněžilo, což jsem s oblečením podcenil a moc si to teda neužil. Byl jsem zmrzlej,“ prozradil.
Silvestra si díky dlouhému letu domů užil hned dvakrát. „A jedna oslava byla divoká na palubě letadla,“ směje se s tím, že detaily si raději nechá pro sebe. ⋆