Reklama
Reklama
 České celebrity 

Dokonalá romantika: Takhle Leoš Mareš požádal Koblížkovou o ruku!

30. října 2017 07:19
Jednačtyřicetiletý moderátor Leoš Mareš zvládá romantická gesta opravdu dokonale! O víkendu požádal o ruku svou přítelkyni a módní redaktorku Moniku Koblížkovou (36) a nechyběl ohňostroj ani prsten za miliony.

Letos v květnu se nejznámější český moderátor rozvedl po osmileté odluce s matkou svých synů Monikou Marešovou. Už v tu dobu bylo všem jasné, že do toho se svou novou partnerkou brzy praští.

Leoš ví, co se sluší a patří, a tak jel nejprve požádat o ruku otce jeho lásky Moniky. „V týdnu jsem pozval Moniku na víkendový výlet s tím, že nebude vědět kam jedeme. Včera jsem vstal brzo ráno a odjel do Dvora Králové za jejím tatínkem. Byl trošku překvapený. Předal jsem kytici jeho manželce a říkám mu: Přijel jsem Vás požádat o ruku Vaší dcery, protože jí miluju a chci si jí vzít," popsal Mareš.

Žádost o ruku proběhla v hotelu v Mariánských Lázních, kde se dvojice po večeři šla podívat na ohňostroj. Až posléze si Monika uvědomila, že ho pyrotechnici odpalují na hudbu jejich oblíbené písničky od kapely Coldplay. Následně moderátor poklekl a požádal svoji přítelkyni o ruku.

„Dali jsme si večeři a po jídle jsem vzal deky a pozval Avíka na terasu a v tu samou vteřinu začal ohňostroj jen pro ni na naší písničku od Coldplay. Když přišla TA chvíle, vyndal jsem krabičku. Monika mně pak řekla, že jí to vůbec nedošlo, viděla krabičku, ale myslela si, že to je nějaký dárek. No a pak už jsem klečel,“ popsal romantické chvíle zamilovaný Leoš.

A co na to Monika? Řekla ANO! Od té doby se jí na ruce skví velmi drahý diamantový zásnubní prsten. Monika má na Leoše velmi dobrý vliv. Ten nejlepší, co kdy nějaká žena na něj měla. A je vidět, že dvojice se opravdu hledala. Láska a porozumění z nich je cítit na každém kroku. Už teď je jasné, že Leoš udělá vše pro to, aby si Monika nejhezčí den v životě pořádně užila! 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová