Reklama
Reklama
 České celebrity 

Kde tráví česká kráska dovolenou? Simona Krainová si umí vybrat!

07. srpna 2017 07:06
Podívejte se, kam se za odpočinkem vydala jedna z nejznámějších českých modelek Simona Krainová (44) spolu se svým manželem Karlem Vágnerem a dětmi tentokrát.

Česká topmodelka, moderátorka, příležitostná herečka a především maminka dvou synů vybrala pro odpočinek své rodiny klenot Itálie, snovou Kalábrii, která se nachází na samém jihu Itálie - ve špičce apeninské boty. Klidnější místo pro načerpání nové energie a pohodový pobyt s rodinou opravdu najít nemohla.

Simonu s Karlem učaroval čtyřhvězdičkový hotel LABRANDA Rocca Nettuno Tropea. Aby ne! Areál leží na útesu nad mořem a je obklopen bohatou zahradou. Navíc je jak dělaný pro rodiny s dětmi. Díky vysokému standardu služeb hotelu si všichni čtyři mohou užívat bohatý program all inclusive – od různých sportovních aktivit, přes večerní zábavu až po wellness.

Aby té krásy nebylo málo, stačí jim jen chvilka chůze a jsou v historickém centru městečka Tropea - 40 metrů vysoké skále přímo nad Tyrhénským mořem! Městečko na skále dýchá jedinečnou, starobylou atmosférou, která uchvátí snad každého smrtelníka. Kromě řady památek (domy vytesané do skály nebo kostel Santa Maria dell´Isolasi) tu navíc česká topmodelka s rodinou užívají i perfektním koupání na písečné pláži Spiaggia di Tropea.

„S Karlem se nám tu strašně líbí, můžeme si užívat romantické procházky po pláži nebo malebnými uličkami, nakoupit nějaké suvenýry a ještě večer posedět ve výborné restauraci. Děti se totiž mezitím mohou vyřádit v dětském klubu Funtazie od CK Fischer, kterou si vybíráme pro dovolené už pravidelně. Každá maminka dvou malých dětí ocení, když jí s plánováním a organizací dovolené někdo pomůže a s touto cestovní kanceláří se takřka o nic nemusím starat“, vzkázala nám Simona.

Termín dovolené také nemohli zvolit lépe, město Tropea o letních prázdninách kulturně ožívá a díky tomu se řadí k nejživějším střediskům celého regionu, přesto ale neztrácí místní atmosféru.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová