Reklama
Reklama
 České celebrity 

Nikola Uhlířová dostala práci v Thajsku

24. dubna 2018 10:12
Nikola Uhlířová, MISS CZECH REPUBLIC 2016 a Miss Grand International 4th Runner up 2017 odletí pracovně 2.5. do Thajska natáčet oficiální spoty pro Turistický úřad Amazing Thailand společně s Miss Grand International.

Nikola poletí s dalšími 4 vítězkami z Peru, Venezuely, Filipín a Portorika, jelikož v roce 2017 se dostala mezi TOP 5 na 3.nejvetší světové soutěži světa Miss Grand International 2017, která se konala ve Vietnamu v říjnu 2017. Nikola zabodovala mezi 90 dívkami z celého světa. Soutěž Miss Grand Int. všem vítězkám hradí jak letenky, ubytování, stravu, tak i výplatu za natáčení pro Turistický úřad, což je pro mladé dívky velká věc, uspět v národní soutěži doma, poté uspět na světové soutěži a jet tak znovu do světa, kdy to celé hradí světová soutěž a ještě dostane finanční náhradu. "Jsme velmi rádi a šťastni, že nám každoročně naše vítězky vozí domů do ČR úspěchy a jsme hrdí, že naše krásné české dívky jsou konečně opět úspěsné ve světě. Děkujeme celému národu za podporu všech našich Miss, jelikož každý rok naše dívky velmi pěkně podporují." pyšní se ředitelka soutěže Taťána Makarenko. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová