Reklama
Reklama
 České celebrity 

Pohledná moderátorka Eva Decastelo se za své špíčky nestydí! Naopak je vystavuje!

30. července 2017 04:42
Osmatřicetiletá moderátorka Eva Decastelo umí potěšit své fanoušky a často sdílí fotky svých předností. Tentokrát ale Eva ukázala, že se nebojí ukázat i své nedostatky!

Decastelo si momentálně užívá dovolenou na řeckém ostrově Kréta, ale nezapomíná ani na své fanoušky. Na své sociální sítě jim posílá fotografie se vzkazy. A nejedná se pouze o vyumělkované pózy, při kterých jsou kolikrát modelky, zpěvačky nebo herečky vyloženě v křeči, jen aby vypadaly co nejštíhleji.

Eva se vyfotila zezadu, zadeček si sice zakryla, ale sama upozornila na kůži, která jí visí na zádech pod podprsenkou. „Tak jo, tady to je. Špíček,“ okomentovala snímek moderátorka.

A jelikož se v poslední době rozmohl trend focení v plavkách na nafukovacích labutích, zavtipkovala Eva i na toto téma. „Zkoušela jsem si vyfotit zadek jako Simona Krainová (44) nebo Andrea Verešová (37), ale vzhledem k tomu, že vážím zhruba stejně jako obě dvě dohromady, je fotka nepublikovatelná. Ale na prsa mají kila navíc super vliv. Takže asi takhle,“ pochlubila se momentkou, kterou ocení především pánové. Fotografie se dočkala pochvalných komentářů i od dam, takže celkově sklidila vnadná kráska velký úspěch. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová