Reklama
Reklama
 České celebrity 

Poznáte tuhle kočku? Z proměny, kterou prošla vám spadne brada!

05. srpna 2017 08:03
Když se chce, tak to jde! A ne, že ne! Své o tom ví i sestra jedné z našich nejúspěšnějších modelek Yvona. Starší sestra Simony Krainové prošla zásadní životní proměnou a nezbývá než zatleskat! Yvona vypadá neskutěčně!

Samozřejmě že své hrajou i dobré geny, které evidentně v rodině slavné topmodelky nechybí, ale největší zásluhu má na proměně sama Simonina sestra! Ta se rozhodla změnit svůj životní styl, začala jíst zdravěji a hlavně se věnuje plavání a především běhu. Aby motivovala i ostatní ženy, rozhodla se sdílet porovnání dvou fotografií, kde je vidět, jak vypadala dříve.

„Ok, ale sdílím poprvé a naposledy. Fakt se mi na tu fotku už nechce dívat... myslím, že ještě tak rok po této fotce jsem se přemlouvala zvednout zadek...to jsem ještě něco málo stihla přibrat," napsala Yvona na svou sociální síť.

Je patrné, že ségry se nezapřou! Poté co Yvona začala cvičit a více se o sebe starat, vypadá téměř jako Simonino dvojče. „A to jsem o sedm let starší než Simona…,” říká s úsměvem Yvona. A každý chlap, který se na fotky modelčiny sestry podívá, si musí říct, že tohle by chtěl mít doma. Yvona je prostě kus. Tahle krásná ženská ale svou lásku má! Jak sama přiznala, je to právě běh.

„Ano běhání je moje láska! Nestalo se jí proto, že jsem chtěla zhubnout. Taky jsem se nutila a nenáviděla každý první utrápený kilometr a těšila se do cíle. Ale vydržela jsem i přesto, že výsledky nebyly hned a hlavně kvůli lidem, kteří byli pro mě vzorem. Učila jsem se běhat správně, poslouchala ty, co už mají zkušenosti, poznávala lidi na sportu závislé a záviděla jim vždy dobrou náladu, začala posilovat, ať mám výdrž běžet déle než 10 minut a víc než dva kilometry, začala plavat, ať se naučím pořádně dýchat. V tom celém kolotoči jsem si ani nevšimla, jak šla kila dolů a jak se vlastně měním fyzicky i psychicky! A stalo se," motivuje Yvona svým příběhem snad každou ženu, kterou trápí nějaké to kilo navíc.

I sama Simona Krainová je na svou sestru právem pyšná a snaží se motivovat všechny své fanynky, které se možná ještě odhodlávají, udělat první krok. „Pro všechny, co chtějí v životě udělat změnu a posunout se dál… Moje ségra… Pamatuju si doby, kdy brblala, že v jejím věku už to nejde… Jde VŠECHNO… Vaše tělo brzdí pouze vaše hlava…! Ségra, jsi borec, loveuuuuu,” napsala na Instagram Simona ke dvojfotce, na které je její sestra před proměnou a po ní. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová