Reklama
Reklama
 České celebrity 

Tomuhle se říká opravdové štěstí! Lucie Křížková ukázala světu svou malou holčičku

02. února 2017 02:33
Velké štěstí. Miss ČR 2003 a moderátorka Lucie Křížková porodila den po plánovaném termínu dceru. S manželem, jachtařem Davidem Křížkem, jí dali jméno Lola. Teď už jsou obě v teple domova a Lucie sdílela fotku opravdového rodinného štěstí!

Včera si Lucie konečně odnesla holčičku z porodnice domů a užívá si první dny v plném zápřahu v roli dvojnásobné maminky syna Davida a dcery Loly.

Pyšná maminka se pochlubila fotkou malé Loly a jejím bratříčkem Davídkem. Moderátorka září štěstím a moc jí to sluší. Málá holčička je také roztomilé a jak napsala sama Lucie, má ideální míry „Ideální po mamince, 48 cm a 3010 g,“ pochlubila se bývalá královna krásy.

Stejně jako v případě jejího prvního porodu, kdy byla téměř okamžitě zpět na své váze, ji ani po tom druhém netrápí žádná poporodní kila. „Z těhotenství mi zbyla prsa, malý polštářek na břiše, ale hlavně uzlíček štěstí a lásky v dětské postýlce,“ napsala na sociální síti.

Lucie změnila své stravovací návyky už když čekala Davídka a nový jídelníček Lucce vydržel i po porodu. Snaží se jíst zdravě už více než pět let. A vyplatilo se jí to! Dnes byste si ani nevšimli, že krásná modelka před pár dny porodila.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová