Reklama
Reklama
 České celebrity 

České krásky se jehel nebojí! Simona Krainová a její dávka injekcí

30. ledna 2017 07:37
České krásky se jehel nebojí a dobře vědí, že krása v jistém věku není úplně zdarmo. Každá žena by se o o sebe měla starat. Není to žádná ostuda!

Alice Bendová a Simona Krainová se na prestižní klinice svěřily do péče dermatologů. Alice Bendová zatoužila po šťavnatých rtech, na Simonu čekalo injekcí více. Jemné vrásky v obličeji vyhladil botulotoxin, celkovou svěžest pleti a pokožky na rukou zajistil vitamínový koktejl.

Jehel bylo sice všude plno, ale krásky nepodstoupily nic drastického. Hydratace je v zimních měsících klíčová, proto se rozhodly nenechat nic náhodě a přírodě trošku pomoct! Lékařky z oddělení dermatologie Kliniky YES VISAGE provedly šetrnou aplikaci trvající několik minut pomocí velmi tenkých jehliček. Celková únava pleti tak byla během okamžiku pryč.

Alice Bendová si nechala po roce opět rozzářit své rty. Podstoupila aplikaci kyseliny hyaluronové, díky které se rty zhydratují, doplní se jejich přirozená barva a jsou celkově plnější. „Výzkumy ukazují, že muži věnují prvních 10 vteřin při setkání se ženou pohledu na její rty,“ směje se Alice, která aplikaci podstoupila opakovaně. Původně se záměrem zakrýt skvrnky po oparech. Na plné rty si ale natolik zvykla, že se jich nechce vzdát!

Simona Krainová se rozhodla pro celkové omlazení pleti v oblasti obličeje a na horní části rukou. „Na čelo a mezi očima jsme aplikovali nejnovější čistý botulotoxin, který vyhladí vrásky, ale zároveň zachová přirozený efekt. Čelo nebude uměle hladké ani lesklé. Následná mezoterapie v podobě vitaminového koktejlu celkově zregeneruje a rozzáří spodní část obličeje,“ popisuje zákrok MUDr. Zuzana Poláková.

A protože se Simona jehel opravdu nebojí, opečovala také své ruce. Omlazující koktejl v kombinaci s výplňovým materiálem zajistí v podkoží tvorbu kolagenu a zakryje také viditelné šlachy a žíly. Efekt vydrží až 1 rok. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová