Reklama
Reklama
 České celebrity 

Trapas! Andrea Verešová se chlubí cizím peřím. Má tohle zapotřebí?

31. ledna 2017 09:30
Šestatřicetiletá modelka Andrea Verešová je proslulá svou svou bezchybnou postavu, na které celý život pracuje. Její zadek obdivuje tisíce mužů i žen. Andrejka teď ale šlápla trochu vedle, když na svůj Instagram vložila fotografii zadečku, který ovšem není její!

Že by ze sebou nebyla tahle slovenská kráska spokojená? Jak si jinak vysvětlit fakt, že nsvůj Instagram vkládá cizí fotky a vydává je za své?

Modelka Andrea Verešová má jedno z nejhezčích těl v České a Slovenské republice. I když jsou u nás i úspěšné modelky, které jsou mnohem mladší, Andrea je stále velkou ozdobou přehlídek a málokdo jí může konkurovat. Svou postavou i půvabem strčí do kapsy kdejakou dvacítku. Pro její zadeček by její vrstevnice i o desítky let mladší slečny vraždily, to však mamince dvou dětí zřejmě nestačí. Na svůj Instagram vložila fotku cizího pozadí a všem popřála pěkný večer. Jenže se pořádně přepočítala. Namísto pochvalných komentářů jí fanoušci pěkně zpražili!

Fanoušci si okamžitě všimli, že nejde o její zadeček, ale o ukradenou fotografii z jiného profilu. „Ještě třeba upozornit, že to není vaše fotka,“ komentovala fotografii jedna z fanynek. „Nemá to zapotřebí, tak ať se chlubí pozadím svým,“ přispěchala s komentářem i další. Není tohle naprosto zbytečné, Andrejko? 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová