Reklama
Reklama
 České celebrity 

Úspěch se u nás neodpouští! Tvrdá rána pro stylistu českých hvězd Filipa Vaňka!

30. ledna 2017 12:02
Filip Vaněk je renomovaný český stylista a to nejen slavných tváří. Filip je nejlepší ve svém oboru a za nákupní den stihne klientovi připravit třeba celý šatník na sezónu.

Filip měl vždy tak trochu kontroverzní názory a nebál se je nikdy vyjádřit. Možná právě pro svůj úspěch a pro vlastní názor, který vždy řekně napřímo kdykoliv a komukoliv, lěží Vaněk mnoho lidem v žaludku. Možná se někdo rozhodl Filipovi pomstít, možná se jedná jen o hloupý vtip, ale před pár dny někdo našemu nejlepšímu módnímu guru ukradl a smazal instagramový účet! A tohle není příjemná představa pro nikoho.

Filipa rozhodli podpořit i české celebrity. Například Leoš Mareš, který Filipovi vděčí za svou lásku Moniku Koblížkovou. Nebo Simona Krainová s manželem Karlem Vágnerem, které dal shodou okolností dohormady také pravě Filip!

Leoš Mareš na svém profilu podal vyjádření a své fanoušky, kteří mají rádi módu nabádá, aby se podívali na jeho nový účet. „Tady je jeho nový účet, takže kdo chce sledovat pánskou módu a módu obecně, dejte mu #Follow @filipvanek," napsal Leoš na svůj Instagram, na kterém má téměř 400 tisíc fanoušků. „Byl to mimochodem právě @filipvanek kdo před dvěma lety založil Instagram mně a na jeho svatbě jsem navíc potkal mojí lásku @monikakoblizkova. Takže díky," dodal Mareš.

Filipa podpořila také Marešova přítelkyně a Filipova dobrá kamarádka Monika Koblížková, topmodelka Simona Krainová i její manžel Karel Vágner.

Ač je to velmi nepříjemná situace, Filip se vyjádřil s humorem sobě vlastním. „Tak jsem tu znova čistý jako pana na Instagramu! Hlídejte si své účty a měňte hesla už žijeme v době kdy se krade i účet na instagram!"

Pokud máte rádi módů a rádi se necháte inspirovat skutečným profesionálem a nebo přemýšlíte o obnově šatníku za pomoci toho nejlepšího módního guru u nás, můžete Filipa sledovat i vy nově na Instagramu zde. Filip během pár dní získal zpět už přes osm tisíc fanoušků a my věříme, že bude mít brzy zpět všechny své věrné fanoušky a příznivce módy! 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová