Reklama
Reklama
 České celebrity 

Majitelka nejdelších nohou na světě Adriana Sklenaříková je i v 45 letech přenádherná!

29. ledna 2017 04:40
Vzpomínáte na krásku s nejdelšíma nohama v modelingu? Rodačka ze Slovenska si díky svým nohám, měřícím 124 centimetrů, vysloužila i zápis do Guinnessovy knihy rekordů jako modelka s nejdelšíma nohama na světě.

Půvabná Adriana, která v září oslavila 45. narozeniny, přiznala, že by si moc přála být matkou. S dítětem čekala kvůli kariéře. Nyní toho trochu lituje a obává se, že je možná už pozdě.

„Více než kdy jindy bych chtěla dítě. Je to moje priorita. Mít dítě se u mě stalo posedlostí. Byla jsem na testech a fyzicky jsem v pořádku. Můžu ho mít, ale zatím se to nestalo. Trochu jsem na sebe naštvaná. Je mi 44 let, probudila jsem se trochu pozdě,“ řekla blondýnka francouzskému magazínu Gala loni v létě.

Po tříletém vztahu frontmanem skupiny Simply Red Mickem Hucknallem poznala v roce 1998 během společného letu z Paříže do Milána francouzského fotbalistu Christiana Karembeu (45), kterého si ještě téhož roku vzala a vydržela s ním dlouhých třináct let. Manželství podle oficiálního odůvodnění nevyšlo kvůli jejich hektickému životnímu stylu, ovšedm skutěčný důvod byl pravděpodobně ten, že pár neměl děti. Adrianě se sice podařilo s Christianem otěhotnět, ale potratila. Manželství pak zůstalo bezdětné a pár se rozvedl v roce 2012.

V červnu 2014 se modelka podruhé provdala, a to za arménského milionáře Arama Ohaniana (61). Tak snad se tahle slovenská kráska ještě dočká miminka!  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová