SaSaZu znovu těší festivalové hosty ve Varech
Výrazný a osobitý rukopis šéfkuchaře Andyho Tana bude i zde poznat u každého pokrmu. Speciálně připravené menu, které se skládá z největších stálic pražského SaSaZu, nabídne například populární salát ze zelené papáji Thai Papaya Salad, Kokosovo-kukřičnou polévku se skleněnými nudlemi a kuřetem, krevetové rolky Bang Chang Shrimps nebo SaSa Crispy Roll s tuňákem, lososem a omáčkou z černého sezamu. Mezi hlavními jídly se objeví například kuřecí maso na červeném kari s hráškovými lusky, lilkem a kari-kokosovou omáčkou, Singapurské jehněčí s koriandrem, sušenými rajčaty a indickým naan chlebem, Hanojské krevety připravené v tempuře s dýní, cibulí, dashi-jogurtovou omáčkou nebo hovězí SaSaZu Fillet se smržovou omáčkou. Jako sladkou tečku bude možné zvolit například kokosové tiramisu nebo jasmínové či sezamové créme brulée. Každý den bude také pro hosty připravena denní specialita. SaSaZu pop-up má také pro hosty připravenou širokou nabídku oblíbených alkoholických i nealkoholických nápojů a kvalitních vín.
S Andyho pomocí se tak i v Karlových Varech pomoříme do autentických chutí a vůní asijského kontinentu a poznáme nečekané a báječné kombinace, které jeho kuchyně nabízí. V souladu s jeho hlavním cílem tak pomyslně procestujeme opravdovou Asii s jejími neopakovatelnými barevnými a chuťovými kombinace, naservírovanou ve stylu prvotřídní evropské restaurace. A to vše v atmosféře mezinárodního filmového festivalu. Pro ty, kteří se na festival nechystají bude samozřejmě otevřeno v pražském SaSaZu a tak si mohou dopřát svá oblíbená jídla ve známém prostředí.
SaSaZu pop up v Karlových Varech jako vždy nabídne návštěvníkům nečekaný a autentický smyslový zážitek, který potěší nejen jejich chuťové pohárky, ale díky kreativnímu designu jednotlivých pokrmů a jejich citlivě vybrané barevné kombinaci přináší také požitek vizuální. ⋆