Reklama
Reklama
 České celebrity 

Monika Leová si ve Varech skočila na masáž, na dovolené se ale ani neumyje

02. července 2019 07:24
Na filmový festival do Karlových Varů dorazila i Monika Leová, která zde měla nejen pracovní povinnosti, ale našla si čas i na odpočinek a hýčkání. V Mall.cz Parku si nechala namasírovat nohy a během toho prozradila, jaké zážitky ji čekají během letních prázdnin.

Žádné válení u vody a relax, na to Monika není, léto je pro ní pracovní záležitostí, takže dovolenou si s manželem Martinem užije až v září. Společně plánují vyrazit autem do Slovinska. “My rádi jezdíme lowcost dovolené, vezmeme auto, plynovou bombu a jedeme. Neplánujeme nic, prostě na co máme daný den náladu, tak se tam vydáme. Spíme v autě, myjeme se vlhčenými ubrousky a užíváme si,” říká Monika. “A musím zaťukat, zatím nám to vychází a narazíme vždycky na super věci, nikdy nás žádná nehoda nepotkala,” dodává Monika. Sama je hodně aktivní na sociálních sítích a slíbila, že určitě bude sdílet nějaké tipy, co ve Slovinsku zajímavého dělat a ideálně zadarmo!

Letos ji navíc mimo jiné čeká 10 svateb, z čehož jedna je v Sardínii. “Tam jsme se loni vydali taky autem, na takovou naší odloženou svatební cestu, takže se tam moc těšíme! Akorát 10 svateb je docela šílený, asi se vydáme z peněz,” dodala se smíchem Monika.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová