Reklama
Reklama
 České celebrity 

Zpěvák Niko chystá pro fanoušky letní EP

27. června 2019 13:49
Album zatím vydávat nechce, pro své fanoušky ale zpěvák Niko Jalauzidis chystá letní překvapení. Hodlá totiž vydat EP s pěti písničkami. A je opravdu na co se těšit, což je zřejmé z písně I Know I Shouldn’t Wait, kterou vydal jako předvoj.

Když by se Niko rozhodl vydat všechny své písně, vydaly by hned na několik alb. On si ale dává na čas a svými hity dávkuje své fanoušky postupně. Nyní se je ale rozhodl překvapit a počátkem prázdnin vydá své první EP. “Bude to zhruba pět songů s živější produkci. bude tam ukulele, trochu tropických perkusí a letní nálady, prostě palmičky v hudbě. Zkouším v každém songu na EP něco nového, co se mi v předchozích písničkách nepovedlo do nahrávky dostat, takže je to zábavná práce,” svěřil se Niko, který ale ještě předtím vydal píseň I Know I Shouldn’t Wait, kterou napsal doslova za pár minut.

“Singl vznikl během nahrávání mého letního EP, které teprve dodělávám a plánuji vydávat na začátku prázdnin. Šel jsem ladit akustickou kytaru a během ladění jsem začal hrát ten hlavní motiv, který jde skrz většinu písničky - hned jsem si představil celý beat v hlavě a běžel k počítači a řekl, že na tom teď musíme pracovat. Většinu toho songu jsme prakticky dodělali ten den. Představoval jsem si u něj letní noc - já jsem takový milovník léta, že na něj myslím celoročně, a takhle to občas hezky dokáže pomoct s kreativitou,” popsal vznik svého nového letního hitu Niko, který tak vydal svou nejtanečnější píseň. “Soudím podle toho, že rozhýbe i mě, netanečníka,” směje se mladý talent, který je momentálně na Krétě na soustředění České Miss a ačkoliv to má trvat jenom několik dní, v Řecku plánuje být většinu léta. “Chci tam natočit nějaká videa a hlavně budu svůj pobyt dokumentovat na svém instagramu @nikojalauzidis,” dodal Niko.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová