Reklama
Reklama
 České celebrity 

Herečka Kristýna Kociánová na Vánoce utekla z Čech

22. prosince 2018 16:09
Většina našich celebrit přeci jen tráví vánoční svátky doma. Cesty na hory či za teplem se začnou uskutečňovat až později. Ale hvězda seriálu Krejzovi, herečka Kristýna Kociánová prchá z Čech už na Vánoce.

Štědrý den prožije mimo domov. „Co druhý rok jezdíme s rodiči a sestrou na hory, letos padla řada na Alpy, takže zažijeme rakouskou vánoční hostinu. Každým rokem se rozrůstáme, letos jedeme i s neteří, které je rok a půl. Odjíždíme už o víkendu a necháme se hýčkat - všichni se o nás budou starat. Vždy vozím s sebou cukroví, které napeču, a jako dárek máme ty hory. Příští rok se zase sejdeme u rodičů a zažijeme ty typické Vánoce," prozrazuje Kristýna, která všem přeje klidné a krásné Vánoce.

K přání se přidává i Danka Krejzová v podání Ivany Korolové a ta nejraději tráví svátky doma u rodiny v Pardubicích. „Vracím se do dětských let, obejdeme všechny tety, babičku s dědou a rozdáváme si dárky. Kdysi jsme se snažili dodržet tradici v podobě kapra k večeři, ale nikdo ho nechtěl zabít, tak se pouštěl zpátky do vody. Pak jsem zjistila, že se to nemá, takže od té doby už to neděláme. Jíme lososa, cukroví, které peču, a se všemi si dopřáváme pohodu a taky nějakou tu skleničku," prozradila herečka. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová