Reklama
Reklama
 České celebrity 

Simonu Krainovou čekají tradiční Vánoce. Něco ale přeci jen na její vánoční tabuli bude chybět

19. prosince 2018 15:14
Vánoce patří mezi nejkrásnější svátky v roce a období adventu je kouzelné. Modelka Simona Krainová s rodinou prožívá Vánoce od první adventní neděle, miluje nazdobený byt a vánoční atmosféru. Prozradila nám jak tráví vánoční svátky a jaké dárky ráda dostává.

Vánoce jsou obdobím, kdy čas trávíme v rodinném kruhu. Není tomu jinak ani u Simony Krainové. Modelku jsme vyzpovídali na akci kosmetiky LA MER, kterou má tolik ráda. „Od té doby, co máme děti trávíme každé Vánoce doma v Praze. Je to tradice a chci, aby moji dva synové trávili Vánoce tam, kde jsou doma. Budeme péct cukroví na tom trvá hlavně Bruno, moc ho to baví asi bude jednou kuchař. Bramborový salát budeme dělat kvůli Karlovi. Na kapra si z nás nikdo moc nepotrpí, takže uděláme raději řízky,“ sděluje modelka.

K Vánocům patří dárky, kterým chceme udělat radost blízkým lidem, na nichž nám záleží a máme je rádi. Co ráda dává a dostává nám prozradila. „Nejvíc mě potěší dárky, co mi sami vyrobili kluci, to jsou ty nejvíc dárky, které vás zahřejí u srdce. Teď už vím, že to není o materiálních věcech, ale o gestech a dobrých úmyslech, takže i my s Karlem se snažíme nadělovat dárky, které to mu druhému dají trochu práci a mají pro nás hlubší význam. Samozřejmě, že když najdu pod stromečkem pěknou kabelku, něco třpytivého nebo krémy od La Mer tak mě to taky potěší, jakou ženu taky ne,“ prozrazuje s úsměvem Simona Krainová. Každému rodiči udělají radost vlastnoručně udělané dárky od dětí, které jsou darované od srdce a s láskou.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová