Reklama
Reklama
 České celebrity 

Rapper Kali doplní podivný výběr porotců do Hlasu Česko Slovenska

18. prosince 2018 16:37
Do křesla pro kouče pěvecké show The Voice Česko Slovensko zasedne jeden z nejpopulárnějších a nejúspěšnějších slovenských rapperů Koloman Magyar, známý pod uměleckým jménem Kali. V pořadí už třetí nováček mezi kouči bude společně s Vojtou Dykem a Janou Kirschner hledat ten nejlepší hlas Česka a Slovenska, který kromě tohoto prestižního titulu získá i pohádkovou výhru v hodnotě dvou milionů korun.

„Nikdy by mě nenapadalo, že by mě mohli oslovit do tak velkého projektu, jakým je The Voice Česko Slovensko, takže nabídka mě velmi překvapila. Na jedné straně jsem si uvědomoval, že je s tím spojená velká zodpovědnost, na druhé straně jsem potřeboval nějakou změnu a beru to jako další velký krok v mojí kariéře. Takže rozhodování bylo rychlé,“ řekl Kali, který se na svoji úlohu mentora těší, ale zároveň cítí respekt. „Těším se v první řadě na to, že zažiju něco nového, že poznám nové lidi, nepochybně uslyším mnoho talentů a s některými z nich budu i pracovat. Zároveň to beru velmi vážně,“ dodal.

„Jsem velmi rád, že můžu v našem týmu přivítat slovenskou hvězdu rappu Kaliho, který má bohaté zkušenosti s podporou vycházejících pěveckých hvězd, a svoje cenné rady bude předávat nejen svým svěřencům, ale i fanouškům a televizním divákům,“ říká Pepe Majeský, kreativní producent a režisér show The Voice Česko Slovensko. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová