Reklama
Reklama
 České celebrity 

Míša Maurerová je trojnásobnou maminkou. Jaké dala dceři jméno?

16. prosince 2018 16:18
Herečka Michaela Maurerová se stala trojnásobnou maminkou. Teprve před pár dny si pořídila kočárek a dnes už je miminko na světě. Děvčátko se jmenuje Emma a přišla na svět včera v Hořovické porodnici.

„Děkujeme za nejkrásnější vánoční dárek pro celou rodinu,“ sdělila šťastná maminka. Termín porodu měla Míša kolem štědrého dne. Jméno Emma dostala holčička nejen proto, že se herečce líbí už od dětství, ale také proto, že nese její monogram MM. V Hořovické porodnici přišla na svět přirozenou cestou i dnes již téměř 10 letá dvojčátka Madlenka a Pepa. Herečka si moc přála znovu zažít přirozený porod a i když to od začátku těhotenství vypadalo, že bude muset rodit císařským řezem, nakonec se stal zázrak a Emma si vybrala přirozený příchod na svět. „Celý porod jsme zvládly za čtyři hodiny. V Hořovicích se narodila i dvojčata a vzhledem k tomu, že zde mám ty nejlepší zkušenosti a taky spřízněnou duši a skvělou doktorku Věru Pavlů, která pomáhala na svět i mým dvojčatům, tak volba porodnice byla jasná. Obrovské poděkování patří celému týmu Hořovické porodnice a také panu doktoru Vicenovi, který se o mě v průběhu mého (ne úplně jednoduchého) těhotenství staral v Praze,“ říká Míša. „Do budoucna už chci rodit jen s doktorkou Pavlů,“ usmívá se štastná maminka.

Naposledy jsme ji přistihli spolu s dvojčaty, jak si vybírají kočárek a i když nám svého pana Colomba, s kterým žije na hromádce již 3 roky stále úspěšně tají, tak na fotkách s dětmi je vidět, že je skutečně šťastná.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová