Gábina Partyšová se učila vařit. Prý se to může hodit
Díky slunečnému odpoledni, skvělým mořským pochoutkám a několika druhům prosecca mohli hosté restaurace Dream Food Bistro zavzpomínat na svou letní dovolenou.
Ochutnávka nového středomořského menu oblíbené restaurace v Dolních Chabrech přilákala i výbornou kuchařku Dádu Patrasovou. Tu grilované chobotničky s italským rizotem tak nadchly, že si porci dala dokonce dvakrát. A přestože zpěvačka viditelně zhubla, neodolala ani několika mini dezertům.
Momentálně singl Gábina Partyšová dorazila s kamarádkou. A protože není tajemstvím, že láska prochází žaludkem, vyzkoušela si v pekárně upéct vlastní chleba. "Nikdy nevím, kdy se mi to bude hodit," smála se moderátorka.
To nestárnoucí Alexander Hemala už nikoho na pecen chleba utáhnout nechce, a tak se v doprovodu manželky raději věnoval ochutnávce široké nabídky šumivých vín. "Bylo mi řečeno, že tady mají přes 50 druhů prosecca, to dneska určitě nedám, takže se sem budu muset určitě vrátit," prozradil moderátor. A podle spokojených tváří ostatních hostů nebude určitě sám. ⋆