Reklama
Reklama
 České celebrity 

Bolek Polívka říká, že krásný starý člověk je umělecké dílo

07. října 2018 17:46
Máte pocit, že v pokročilém věku Vás už nic hezkého nečeká? Omyl! V každém věku lze být aktivní, pracovat či se věnovat svým koníčkům a zálibám. Kniha NESMRTELNÍ autora Miloše Zapletala přibližuje čtenářům aktivity mnoha známých osobností navzdory jejich pokročilému věku. Vybral si 43 slavných „mladých staříků", jak je nazývá, jejichž průměrný věk je 86 let. V této knize najdete životní názory například Zdeňka Svěráka, Karla Gotta, Jiřiny Bohdalové, Jiřího Suchého, Milana Lasici, Václava Vorlíčka, Karla Schwarzenberga, Jana Saudka nebo olympijské vítězky Dany Zátopkové. Kniha NESMRTELNÍ, aneb Slavní mladí staříci je návodem těm, kteří si ve vyšším věku se stárnutím mnohdy nevědí rady.

Své slovo ke knížce řekl jeden z kmotrů a dlouholetý kamarád autora Bolek Polívka: „Krásný starý člověk je umělecké dílo a Milošovi se v této knize podařilo shromáždit spoustu uměleckých děl. Je to velmi vzácná sbírka, která je opravdu nezapomenutelná."

Zapletal poté prozradil, že už teď chystá další knihu. „Teď píši knížku, která se bude jmenovat Za zády slavných. Ta je o zákulisí showbusinessu, o lidech, s nimiž jsem spolupracoval. Od Karla Kryla, přes Marii Rottrovou, Olympic, Michaela Kocába, samozřejmě některé missky, až po Bolka Polívku, Lucii Bílou a další." 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová