Reklama
Reklama
 České celebrity 

Václav Kopta po sérii zranění už chodí bez potíží. Co se všechno stalo?

12. října 2018 17:07
Zatímco ostatní taneční páry finišují na tréninku před prvním sobotním přímým přenosem Stardance, Václav Kopta chodí do kavárny. Už totiž netrénuje, a jak přiznal, v podstatě ani nezačal. Ze soutěže musel odstoupit a nahradil ho na poslední chvíli Richard Genzer.

„Ona je to spíše taková tragikomická situace, jak bývá v mém životě dobrým zvykem," pozradil Kopta. „Stalo se to, že v den prvního tréninku jsem vykročil levou nohou a hned jsem si na ní zlomil prsteníček. Do té doby jsem ani nevěděl, že mám na noze prsteníček, a teď je zralý na plastiku. Představte si, že jsem s brýlemi na čtení vyběhl ze sprchy - nevím tedy, proč jsem se sprchoval s brýlemi -, nicméně jsem kvůli tomu špatně odhadl vzdálenost a zlomil jsem si prsteníček o pelest postele. Následovala taková ta šílená bolest a v tu chvíli víte, že vaše účast v soutěži je ohrožena. Takže to byl první den tréninku a já jsem to musel o měsíc odložit, zatímco už všichni tančili, já jsem si léčil tuto trapnou zlomeninku. Po měsíci jsem to tedy začal dohánět, ovšem ve třiapadesáti a s mými kily je to poměrně náročné. A já, jak jsem se později dozvěděl, ulevoval jsem si tím, že jsem neúměrně zatěžoval tu druhou nohu, a tak mi prasknul stehenní vzpřimovač." popsal Kopta sled nešťastných událostí, které ho ze soutěže vyřadily. Tak třeba se mu to povede příští rok. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová