Reklama
Reklama
 České celebrity 

Mahulena kvůli premiéře navštívila Body & Face clinique!

09. října 2018 16:59
Herečka Mahulena Bočanová vzala přípravy na premiéru Popelky velmi vážně! Neváhala navštívit kliniku estetické medicíny Body & Face na Chodově. Víme, proč se tak rozhodla a jaké zákroky podstoupila!

Herečka nemá jednoduchý život, stará se sama o dceru Marinku, stále je v jednom kole a na péči o sebe už ji nezbýval roky žádný čas. Letos se to ale rozhodla změnit. „Víte, být na vše sama je docela dost náročné. Mezi prací a péčí o Márinku mi na sebe roky nezbýval žádný čas. Navíc mám za sebou aktuálně nejtěžší rok života. Teď už musí být jen líp a je právě ten nejlepší čas vypadat lépe než kdykoliv předtím,“ usmívá se Mahulena Bočanová. Matky, které se starají samy o dítě, to prostě nemají jednoduché.

Většinou se říká, že nikdy není pozdě začít. To částečně platí i s péčí o pleť, ale prevence by se neměla podceňovat. „Pleť po padesátce už potřebuje úplně jinou péči než po dvacítce. V tomto věku je ideální podstupovat mezoterapii nebo plazmoterapii, která ji vyživí. Hlubší vrásky se pak řeší pomocí botoxu nebo filleru,“ sděluje spolumajitelka Body & Face clinique Pavlína Blažková.

Není tajemstvím, že Mahulena nedávno podstoupila plastiku víček a nyní podstoupila další omlazovací procedury. „Připravuji se na premiéru Popelky, která se uskuteční 12. října v Kongresovém centru v Praze. Hraju s mladšími kolegyněmi, a tak se o sebe musím starat. Donedávna jsem spoléhala na své geny, ale takhle to nejde do nekonečna. Na klinice jsem tak podstoupila omlazení pleti a čeká mě kosmetika a další procedury. Musím se dát dohromady,“ sděluje nadšeně Bočanová.

Mahulena má nabitý podzim prací. Naštěstí si ale konečně po letech našla čas o sebe pečovat a více odpočívat. Uvidíme jaká z ní bude kočka na premiéře Popelky.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová