Reklama
Reklama
 České celebrity 

Stardance se hroutí. Kopta odstoupil, Písařovicová i Dvořák mají problémy

06. září 2018 18:06
Start soutěže Stardance se blíží, ale producenti ostře sledované taneční soutěže mají plné ruce práce. Hvězdné obsazení se totiž pomalu začíná rozpadat.

Včera na tiskové konferenci oznámil svůj konec herec Václav Kopta. Toho zdravotní potíže provází už od léta .„Jak u mě bývá zvykem, jedná se o poněkud tragikomickou událost. S upřímnou lítostí vzhledem ke vší té dřině, kterou jsem StarDance věnoval, musím kvůli závažnému zranění ze soutěže odstoupit. Musím říct, že mě dnes nebolí jen ta zraněná noha, ale i celý odchod. Jedná se o smutný případ, kdy člověk nerespektuje a neposlouchá svoje tělo. Doporučuji ostatním soutěžícím, aby se této nerozvážnosti vyvarovali a nedopadli jako já," komentuje svůj odstup ze StarDance Václav Kopta.

Daniela Písařovicová zase přiznala, že má na nohou už druhou sérii puchýřů a než se soutěž dostane na obrazovky, je si jistá, že jí ještě nějaké přibudou.

A dobře na tom není ani taneční pár, jež tvoří herec Jiří Dvořák s Lenkou Návorkovou. Ta si při natáčení znělky nešťastně rozsekla bradu, což se neobešlo bez stehů a zalepené brady. Před televizní kamery ale statečná Lenka přišla s tekutým obvazem. Snad podobně statečný bude i sám Dvořák, který přiznal, že ho bolí snad každý sval v těle.

Česká televize teď hlavně musí najít rychlou náhradu za Václava Koptu. Bude to ale chtít nějakého dobrého tanečníka, neboť ostatní páry mají již dvouměsíční náskok. Poctivě trénují už od začátku léta. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová