Reklama
Reklama
 České celebrity 

Marie Doležalová prozradila, proč dala svojí dceři téměř mužské jméno

22. srpna 2018 17:51
Umělecký pár herečka Marie Doležalová a tanečník Marek Zelinka se stali rodiči. Holčička, která přišla na svět přirozenou cestou v Podolské porodnici dostala netradiční a trochu mužské jméno Alfréda.

"Alfréda, to jméno jsme měli připravený, protože jsme ho moc chtěli, ale ještě jsme si řekli, že až se na to dítko podíváme, zvážíme, jestli se k němu hodí. Páč kdyby vylezla nějaká éterická holčinka, tak to by asi Alfréda nebyla. No a pak jsme viděli tu vlasatou holčičku, 3 kila 80, 53 cm, která vypadala, že se narodila o box vedle nějakému eskymáckému páru a věděli jsme, že tohle je naše Alfí a že jsme se nespletli. Vítej na světě, inuitská princezno Alfrédo, co jsi připlavala na kře." vysvětlila herečka.

Návrat na televizní obrazovky Marie neplánuje, ostatně jako nic ve svém životě. „Uvidíme, jak mateřství budu zvládat a podle toho se vše bude odvíjet. Je to ta nejdůležitější životní role a tu nechci uspěchat," říká herečka. „Pro výběr kočárku nám byl doporučen Vysočanský obchod My Baby Store a byla jsem moc mile překvapena přátelským přístupem. Vybrali jsme kočárek, který si barevně můžete sami navrhnout a potahy jsou vyrobeny z recyklovaných materiálů. Už se moc těším na procházky u nás na chalupě," doplňuje. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová