Reklama
Reklama
 České celebrity 

Proč Lejla Abbasová téměř měsíc tajila narození dvojčat?

17. srpna 2018 17:24
Moderátorka a zakladatelka Nadačního fondu Asante Kenya Lejla Abbasová porodila již 20. července v Podolské porodnici a u narození chlapečků byl partner Volkán. Lejla se poprvé od porodu ukázala v prodejně s dětským vybavením, kde si vybírala nutnou výbavu.

Rodičům se podařilo radostnou novinu utajit před médii a to proto, že miminka díky předčasnému porodu potřebovala speciální péči a Lejla tak chtěla veškerou energii věnovat právě jim. Moderátorka rodila chlapečky přirozeně, což je v dnešní době u dvojčátek skoro zázrak. První týden byla miminka ještě v inkubátorech a tak s nimi Lejla zůstala v porodnici. Jejich stav se poté natolik zlepšil, že mohli být přemístěni do oddělení, kde už není nutná akutní péče. Lejla tak každý den za chlapečky chodí na kojeni a tvz. klokánkování, tedy mazlení. Navíc se musí věnovat roční dceři Iman a šestiletému Davídkovi. Nutno dodat, že partner Volkán a babička jsou Lejle velkou oporou. Čtyřnásobná maminka v šestinedělí vypadá fantasticky a jak sama říká i se tak cití, tedy až na to, že se kvůli nutným povinostem moc nevyspí.

"Jsou tu dokonale vybaveni. Mají tu pomocníky pro aktivní matky jako jsem já. Našla jsem tu skvělé vychytávky jako třeba kameru do auta od české firmy, která vám na monitoru umístěném na předním skle ukazuje, jak se mají děti v sedačkách, což se třemi malými dětmi využiju, nebo nosítko pro dvojčátka, " zmiňuje matka čtyř dětí. Lejla i své třetí těhotenství prožívala bezproblémově a ještě v květnu pomáhala Keni v rámci svého Nadačního fondu Asante Kenya, v zemi jež je jejich druhým domovem. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová