Reklama
Reklama
 České celebrity 

Ondřej G. Brzobohatý pokřtí novou desku

21. prosince 2017 07:40
Nové autorské album Universum vydal skladatel a zpěvák Ondřej G. Brzobohatý na konci října. Pokřtít se ho ale chystá až 28. února v sále Lucerna Music Baru. Hostem křtu bude oblíbený zpěvák Vojta Dyk.

V pořadí druhá sólová deska je podle Ondřeje mnohem odvážnější než debutové album Identity vydané v roce 2014. "Universum víc tepe. V hlavě se mi utváří a řadí myšlenky a nápady, které bych rád předal. Nikomu nechci nic vnucovat, ale budu rád, když si lidé moje nové písničky poslechnou. Uslyší, co se mi právě honí hlavou," vysvětlil Ondřej Brzobohatý.

To, co se děje v hlavě známého hudebníka, má vystihovat i fotografie na přebalu alba, kde je makrofotografie zpěvákova oka. "Chtěl jsem něco, co vystihuje vnitřní svět. Nechal jsem se inspirovat jedním filmovým plakátem," dodal Brzobohatý.

Se svou hudbou se Ondřej dlouhodobě snaží uspět i v zahraničí hlavně pak v USA. Prý i kvůli tomu si oficiálně změnil jméno. Ke svému rodnému příjmení po slavném otci přijal i rodné jméno své matky a stal se z něj Ondřej Gregor Brzobohatý. To uvítala i jeho manželka, slavná modelka a jediná česká vítězka Miss World Taťána Gregor Kuchařová.  

kaja | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová