Reklama
Reklama
 České celebrity 

Eva Perkausová se svlékla pro pánský magazín!

15. prosince 2017 11:24
Moderátorka primáckého Top Staru Eva Perkausová kývla na nabídku prestižního pánského magazínu a nafotila pro ně odvážné fotografie. Na černobílých snímcích Eva odhodila oblečení a krom titulní strany magazínu vznikl také kalendář. Výtěžek z jeho prodeje půjde na nadaci pro onokologicky nemocné děti.

"Jelikož se jednalo o focení titulní stránky časopisu Playboy, chvíli jsem váhala. Nakonec jsem se ale rozhodla nabídku přijmout. S celým realizačním týmem pod vedením Saši Jányho a fotografem Lukášem Dvořákem jsme spojili síly a vytvořili novou éru tohoto kultovního časopisu. Sexy, sofistikovaná, ale zároveň záhadná, tak zní celý koncept nejen tohoto časopisu, ale i kalendáře pro rok 2018," uvedla Perkausová.

Moderátorka Eva Perkausová má ve svých třiadvaceti letech luxusní postavičku a pravděpodobně přírodní pětky. O pravosti jejího poprsí se dlouho spekuluje a především její fanoušci na sociálních sítích o tom vedou dlouhé diskuze. Jak sama Eva několikrát zmínila, za svoji vizáž vděčí především přírodě a genům. Na druhou stranu však o svoji pleť i tělo pečuje. Pravidelně navštěvuje kosmetické salony a užívá vhodnou kosmetiku.  

kat | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová