Reklama
Reklama
 České celebrity 

Sexy Eva Perkausová miluje sportovní auta. Kvůli rychlé jízdě přišla o řidičák!

24. října 2017 13:17
Třiadvacetiletá moderátorka Eva Perkausová se netají tím, že miluje sportovní auta a adrenalin. Rychlá jízda jí tedy není cizí. Na dva měsíce kvůli ní dokonce přišla o řidičský průkaz. V červených sexy šatech, které vynesla na otevírání AMG Performance Center v Brně, by ji ale pokutu odpustil kdejaký policajt.

Atraktivní blondýnka naštěstí žádnou nehodu v autě neměla, ale trest už jí neminul. „V jednom roce jsem dvakrát překročila rychlost a na dva měsíce jsem přišla o papíry. Od té doby jsem obezřetná. Je to ale těžké. Miluju rychlá sportovní auta a jsem typ, co vyhledává adrenalin, takže i rychlá jízda mi není cizí," uvedla Eva, která se stala pomyslnou sudičkou nového značkového autosalonu.

„Připadala jsem si tu jako v ráji, určitě bych si tu auto vybrala, ale jedno je hezčí než druhé. Bylo mi ctí být u otevření tohoto nového salonu. Je jich jen pět set na celém světě. Vzhledem k tomu, že je mi třiadvacet, šla bych do menšího sporťáku AMG, ale až budu mít rodinu, budu přemýšlet třeba o GLE," dodala moderátorka, která na slavnostní otevření vynesla červené krátké šaty, ve kterých vynikly její perfektní křivky.

Téměř dokonalou postavu má údajně hlavně díky genům. „Postavu mám po rodičích. Mamce je už 62 let a stále má dobrou postavu, jsou v tom tedy hlavně geny. Občas se ale samozřejmě také věnuji sportu, jdu si třeba zaběhat, abych se udržela v kondici. Jídlo ale vůbec neřeším. Dort si v noci sice nedám, ale přes den jím vše, na co mám chuť," přiznala Eva.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová