Reklama
Reklama
 České celebrity 

Trapný žert nebo nechutná pomsta? Erbová prochází peklem!

28. října 2017 06:56
Vlaďka Erbová (36) je v šoku a nechápe, kdo za trapným žertem nebo snad pomstou stojí. Někdo zneužil její křestní jméno, fotografii, a dokonce i telefonní číslo a zveřejnil falešný inzerát eskortních služeb. Modelka si to samozřejmě nenechala líbit, a jakmile se to dozvěděla, začala věc řešit s právníky.

Mnoho mužů možná někdy snilo o sexu s Vlaďkou Erbovou, ovšem někdo začal zřejmě fantazírovat až moc bujně a na modelku ohavným způsobem zaútočil.

„Čím větší penis, tím lépe! Zbožňuji anal, fisting i group sex. Swingers je též mojí velkou zábavou. Nebojte se mě kontaktovat, mám to prostě ráda. Erotické služby: Klasika, SM, Masáž, Striptýz, Doprovod.“ Stojí v nechutném inzerátu.

„Zjistila jsem to v době, kdy jsem několik týdnů řešila svůj zdravotní stav. Nemohla jsem se hnout, záda mě absolutně vyřadila z provozu. Když jsem přišla jednou z nemocnice, kde jsem byla na kapačkách, a zdřímla si, po probuzení jsem našla čtyřicet zmeškaných hovorů a dvacet esemesek," popsala situaci, kterou zažívá.

Nakonec jí začaly chodit různé oplzlosti a fotky intimních partií mužů. „Někteří pochopili, že mě někdo zneužil, jiným to ale bylo jedno a posílali mi sprosťárny dál. Zasáhlo mi to silně do života. Musela jsem si třeba ty šílené fotky od mužů nechávat v telefonu jako důkaz pro policii, ale bohužel na ně narazil i pětiletý syn. A také jedenáctileté Viktorce jsem musela vysvětlovat, co se děje. Je to vážně hrozné," přiznala Vlaďka.

„Výška. 170 cm, váha: 53 kg, prsa číslo: 5, míry: 90-60-90,“ vypisují se v inzerátu údaje společnice. I z toho lze jasně poznat, že se nejedná skutečně o Erbovou. Ta má na svých oficiálních webových stránkách uvedenou váhu 48 kg. Ani míry nesouhlasí, jelikož podle jejího webu má bývalá playmate míry 92-60-89. Že se jednoznačně jedná o podvrh, potvrzuje i další fotka. Na ní je zachycena neznámá nahá žena se zakrytým obličejem. Její postava ani účes se ale rozhodně nepodobají Erbové.

Případ řeší policie, protože modelka podala trestní oznámení. Horší na celé věci je, že nejspíš nešlo o nejapný žert, ale cílenou snahu diskreditovat modelku. „Nikdo si nedokáže představit, jak je to pro ženu ponižující, když ji někdo považuje za prostitutku a úplně cizí muži jí volají věci, které by lidé sotva řešili i se svými partnery,“ dodala Erbová.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová