Reklama
Reklama
 České celebrity 

Eliška Bučková chce být dokonalá. Nasadila rovnátka

26. května 2019 11:05
Před jedenácti lety získala titul Česká Miss. Ani po získání statusu nejkrásnější Češky ale Eliška Bučková neusnula na vavřínech a stále svůj vzhled zdokonalovala. O jejích úpravách zevnějšku se v minulosti velmi spekulovalo, modelka otevřeně přiznává, že si do očí nechala aplikovat zlatý prach a upravila dioptrie. Nyní řeší další skvrnku na kráse, a to křivé zuby. „Moje maminka mi vždycky říkala: 'Holka, hlavně nebuď nahoře huj a dole fuj'. Tak se její rady snažím držet. Péče o zuby je pro mě důležitá. Nestačí mi jen to, co se překryje make-upem, ale je pro mě důležité i to, co je uvnitř," nechala se slyšet Eliška, kterou jsme právě zastihli na křesle na ortodoncii před aplikací průhledných rovnátek.

Původně se Eliška domnívala, že jí na klinice srovnají zuby pomocí fazet, ale k dokonalému úsměvu nakonec byla zvolena mnohem přirozenější cesta. „Nejdříve jsem přišla na kliniku za paní doktorkou Májou Konvalinkovou ohledně konzultace o doplnění a dorovnání předních zub. Bylo mi ale vysvětleno, že by se jednalo o velký zásah do jinak zdravých zubů. Neboť se mi zoubky lehce kříží, tak jsme s paní zubařkou zvolily nasazení neviditelných rovnátek, která mi vlastně zuby nejenom vyrovnají, ale také zarovnaní na stejnou délku," krčí rameny Eliška.

Bučková se změny nebojí. „Moje kolegyně v modelingu i divadle mají průhledná rovnátka a většinou jsem si toho ani nevšimla, tak se toho nebojím," říká Eliška. Bučková aktuálně hraje v muzikálu Kvítek Mandragory, kde zpívá v dámském triu zvaném Dream Girls. „Divadlo mě velmi baví, je to jiné prostředí než v modelingu, setkávám se s herci, které celý život obdivuji, povídáme si, nikdo se nad nikoho nepovyšuje a společně jsme součástí krásného představení, které baví lidi," dodává modelka k představení, které je motivy písniček Heleny Vondráčkové. Ptali jsem se jí, jestli rovnátka nebudou narušovat její pěvecký projev. „Budu roztomilá šišlajda. Dozvěděla jsem se až teď, že budu šišlat, tak se s tím nějak porvu," mávla ruku Eliška Bučková. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová