Reklama
Reklama
 Seriály & Filmy 

Na tohohle fešáka se můžete těšit v nových Pirátech z Karibiku!

05. dubna 2017 02:02
Páté pokračování Pirátů z Karibiku se nezadržitelně blíží! V páté části úspěšné filmové série The Pirates of the Caribbean se znovu ukáží i staré postavy jako například krásná herečka Keira Knightley, ale také postavy nové, jako charismatický herec Brenton Thwaites, který pochází z Austrálie.

Brentona Thwaitese si můžete pamatovat například z filmů Giver nebo Maleficent s Angelinou Jolie. Teď ovšem dostal příležitost, zahrát si po boku Johnnyho Deppa v pátém pokračování Pirátů z Karibiku. A to je výzva! Thwaites si zahraje Henryho Turnera, syna Willa, kterého v předchozích dílech ztvárnil Orlando Bloom. Brenton Thwaites svou image dokonale zapadá a bude opravdu dobrým nástupcem svého filmového otce.

Ve zbrusu nových Pirátech z Karibiku: Salazarově pomstě se Johnny Depp vrací na velké plátno, jako ikonický šermířský antihrdina, Jack Sparrow. V nabitém dobrodružství kapitánu Jackovi štěstí příliš nepřeje, když z Ďáblova trojúhelníku uniknou smrtelně nebezpeční duchové námořníků pod vedením kapitána Salazara (Javier Bardem), kteří jsou odhodlaní zabít piráty všech moří, především pak Jacka. Šanci na záchranu má Jack jedině tehdy, pokud najde legendární Poseidonův trojzubec. Ale aby jej našel, musí uzavřít nesnadné spojenectví s geniální a krásnou astronomkou Carinou Smyth (Kaya Scodelario) a Henrym, mladým tvrdohlavým námořníkem z královského námořnictva (Brenton Thwaites). U kormidla své politování hodné malé ošumělé lodi Umírající racek, se kapitán Jack snaží nalézt svou ztracenou štěstěnu, ale také si zachránit holý život, v boji s nejnebezpečnějším a nejzákeřnějším sokem, jakému kdy čelil.

Sedmadvacetiletý Brenton Thwaites je žhavou novinkou filmu a vypadá to, že jeho výběr byla trefa do černého. Jeho sexy pirátský rozcuch z něj činí opravdový pirátský poklad. Do kin dorazí Piráti z Karibiku již letos v květnu!  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová