Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Bývalá láska Leonarda DiCapria je půl roku po porodu opět těhotná!

30. března 2017 05:37
Sexy modelka se sice s DiCapriem svatby ani miminka nedočkala, teď je vdaná a očekává už druhé miminko. Izraelská modelka Bar Refaeli (31) čeká miminko s manželem Adi Ezrou (41), s nímž má dceru Liv, která se narodila loni v srpnu. Již o sedm měsíců později potvrdila, že očekává další miminko. Šťastnou novinou pochlubila na Instagramu.

Krásná blondýnka byla ve společnosti oscarového herce Leonarda Di Capria objevovala celých šest let, ale jejich vztah nebyl nikdy povýšen ani na zasnoubení. V roce 2015 se provdala za izraelského byznysmena, s nímž založila rodinu. Bývalý andílek Victoria’s Secret a podnikatel se potkali v roce 2014. Seznámili je společní přátelé.

Půvabná modelka si velkou rodinu vždy přála. „Myslím, že těchto deset let bude o rodině. Já pocházím ze čtyř dětí. Hodně maminek si možná tohle přečte a řekne: Nejdřív si to zkus s jedním. Doufám, že budu mít velkou rodinu, ale vezmu to jedno po druhém,“ řekla už dříve pro magazín Hello!

„Něco se vaří…“ napsala Bar Refaeli ke své fotce s odhaleným lehce vystouplým bříškem. Podobnými snímky nyní bude zřejmě svůj profil plnit častěji. První těhotenství totiž podrobně zdokumentovala a své fanoušky o všem informovala. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová