Reklama
Reklama
 České celebrity 

Moderátorka Petra Svoboda se stala patronkou úžasné proměny. To musíte vidět!

02. dubna 2017 14:40
Dvaatřicetiletá Lucie ze Slovenska, měla problémy s vypadanými vlasy v horní části hlavy. Rozhodla se pro proměnu a vybrala si známou kliniku v Praze. Patronkou proměny se stala moderátorka zpravodajství Petra Svoboda, která Lucii po zákroku vyzpovídala. Na celou proměnu se podívejte zde.

Kdo by nechtěl mít záplavu krásných, zdravých a hustých vlasů? Bohužel ne každému se toto přání splní. Dnes si však můžete pořídit bohatý účes na počkání i vy.

STOP vypadávání vlasů
V první řadě je potřeba vypadávání vlasů zastavit. Jen pro představu, běžně za den vypadne 30 až 100 vlasů. Nikdo asi nebude počítat každý vlas, který mu vypadne. Každý však určitě pozná, že mu v hřebenu najednou zůstává více vlasů než obvykle. Nové výzkumy prokázaly, že každý druhý muž, stejně jako každá čtvrtá žena, se potýkají s nadměrným vypadáváním vlasů. Pokud je to i váš případ, na nic nečekejte a začněte jednat. Příčin, proč se tak děje, může být hned několik, například nedostatek vitamínů a minerálů, dědičnost či počínající nemoc. V některých případech se však ani na konkrétní důvod nepřijde.

Jak tedy bojovat s tímto problémem? Vašim vlasům a vlasové pokožce prospěje speciální intenzivní terapie STOP&GROW, kterou nabízí Salon YES VIP. Na základě analýzy vlasové pokožky proškoleným odborníkem je přesně na míru stanoven léčebný plán. „Přímo v salonu je aplikován na postižená místa PHT Elixír obsahující unikátní účinné látky, doporučena péče na doma a vytvořen plán pravidelných návštěv kadeřnického salónu. Během těchto návštěv je provedena kontrola, detoxikační kůra a intenzivní terapie," vysvětluje vlasová specialistka a manažerka Mgr. Veronika Malinská ze Salonu YES VIP.

Výsledky hovoří samy za sebe! Výzkum na univerzitě v Lübecku jasně prokázal účinnost intenzivní terapie STOP&GROW. Po několika týdnech téměř všichni účastníci uvedli, že nadměrné vypadávání vlasů se snížilo nebo zcela zastavilo. Po 3 až 4 měsících aplikace 96 % všech účastníků potvrdilo, že jejich vlasy viditelně zesílily na objemu.

Řada Hairdreams STOP&GROW obsahuje kromě elixíru také tonikum na vlasovou pokožku, sprej na vlasové kořínky a šampon pro větší vlasový objem.

SBOHEM lysiny na hlavě
Začali jste problém s řídnutím vlasů řešit pozdě? Nadměrné padání vlasů jste už sice vyřešili nebo řešíte za pomoci intenzivní terapie STOP&GROW, ale zůstaly vám na hlavě místa, kde už nové vlasy zkrátka nerostou? Nechcete se s tím smířit? Nemusíte! Zapomeňte na paruky, které často vypadají nepřirozeně a pod kterými zbylé vlasy velmi trpí. Můžete si nechat vlasy profesionálně zahustit. Nejčastěji se lysiny objevují na vršku hlavy. Pokud vás trápí rozsáhlejší lysina, je pro vás jako stvořený systém Hairdreams MicroLines. „Vlasy jsou ručně vázané na mikro-jemnou ,neviditelnou´ síťku tak, aby dokonale splynuly s vašimi vlasy. Zakryjí tak přirozeně viditelné nedostatky a celkově účesu přidají na bohatosti," prozrazuje vlasová specialistka a manažerka Mgr. Veronika Malinská ze Salonu YES VIP. Tyto unikátní síťky jsou vyráběny na zakázku z pravých evropských vlasů přesně podle vaší barvy, hustoty vašich vlasů, délky a problematických míst. Po celém obvodu se síťka přichytí na vlastní vlasy, poté se vlasy propletou ven, tak aby výsledek působil maximálně přirozeně. Celá procedura vám zabere přibližně tři hodinky a je zakončena finálním střihem dle vašeho přání od profesionálního kadeřníka.

Jestliže se potýkáte s menší lysinou v oblasti pěšinky, pak je pro vás ideální systém Hairdreams TopHair. V podstatě jde o stejný princip zahušťování vlasů jako u Hairdreams MicroLines, jen síťka je menší a způsob připevnění se trochu liší proto, aby pěšinka stále zůstala pěšinkou. Zajímá vás, jak náročná bude následná péče? Stejně jako jste nyní jednou měsíčně docházela ke svému kadeřníkovi na sestřih a barvu, budete chodit do salonu na úpravu účesu. V obou případech je třeba jednou za měsíc si zajít do salonu na utažení, protože jak vlasy odrůstají, spoje se lehce povolují. Za další čtyři týdny je pak nutné zajít na celkovou obnovu, kdy se Hairdreams MicroLines či Hairdreams TopHair sundá, nabarví se a zastřihnou vlasy a znovu se vše připevní. Splňte si tedy svůj sen o bohatých a zdravých vlasech! 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová