Reklama
Reklama
 České celebrity 

Lucie Křížkována mateřské dovolené nezahálí a už pracuje. Zápřáhla i malou Lolu!

30. března 2017 04:41
Bývalá královna krásy a moderátorka Lucie Křížková ani na mateřské dovolené nezahálí a už pracuje. S celou rodinou i dvouměsíční Lolou totiž nafotila pro českého výrobce outdooorového oblečení kampaň novinkového sortimentu. Ačkoli je Lucie dva měsíce po porodu, pyšní se téměř dokonalou postavou, a i proto nabídku neodmítla.

S manželem Davidem i malým Davídkem (4) oblékli volnočasové džíny a softshellové bundy a vyrazili do pražské Stromovky za první společnou prací ve čtyřech. Nejmladší modelka Lola většinu času odpočívala ve svém kočárku, ale ve vzácných chvílích, kdy se neoddávala sladkému spánku, trávila všechnu dobu v těsné blízkosti své maminky.

Lucie byla během druhého těhotenství na sebe opatrná a kromě každodenní pětikilometrové chůze a těhotenské jógy se sportu nevěnovala. „Teď po šestinedělí jsem kromě procházek s kočárkem začala trochu posilovat břišní svalstvo, ale je pravda, že jsme hodně aktivní rodina a tak se brzo vrátím i k běhání,“ uvedla Lucie.

K rychlému návratu před spoušť fotografa ji přesvědčila především praktičnost oblečení, které s celou rodinou fotila. „Na této bundě mi přijde obzvlášť skvělé to, že jí můžete nosit před, během i po těhotenství. Nechtělo se mi úplně kupovat těhotenský kabát, který unosím tři nebo čtyři měsíce a co pak s ním. Sama jsem byla těhotná přes zimu, a když se Lola narodila, řešila jsem to tak, že jsem jí měla v nosítku, přes nosítko uvázaný svetr a na sobě kabát, který jsem si přidržovala po stranách, ale teď už vím, co budeme s Lolou oblékat,“ smála se Lucie.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová