Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Spice Girls jsou zpět! Vrátily se jako Spice Girls - GEM!

12. července 2016 02:44
Tři členky původní sestavy už nefungující anglické skupiny Spice Girls ohlásily návrat na scénu, přičemž se přejmenovaly na Spice Girls - GEM.

Trojice ve složení Geri Halliwell, Emma Bunton a Melanie Brown o tom informovala prostřednictvím děkovného videa, které zveřejnili na YouTube. Bývalé členky úspěšné dívčí skupiny v něm děkují fanouškům a fanynkám za dlouholetou podporu, přičemž prozradily, že pro ně chystají překvapení. Zatím nespecifikovaným počinem by chtěli oslavit 20. výročí megahitu Wannabe, který se stal jedním z nejúspěšnějších debutových singlů ženské skupiny v historii pop music.

"Říkaly jsme si, že máme nejlepší fanoušky na světě," začala krátké video jednačtyřicetiletá Mel B. "Stály jste při nás 20 let a patří vám za to velké děkuji," pokračovala o dva roky starší Halliwell, kterou doplnila Emma Bunton se slovy: "Zažily jsme vzestupy i pády, ale vy jste tu vždy pro nás byly." Zpěvačky nakonec naznačily, že připravují projekt, kterým se chtějí fanouškům odvděčit. "Chceme to oslavit a mít párty. Když se tak stane, jste všichni zváni," vykřikly společně.

O možném návratu Spice Girls se mluvilo už loni v září, kdy Halliwell potvrdila, že se o tom formace už bavila. V říjnu například Alan McLean z americké skupiny Backstreet Boys naznačil, že by se Spice Girls mohli absolvovat turné. Koncem roku se zase Mel B vyjádřila, že se možná všechny interpretky setkají při příležitosti 20. výročí jejich debutového alba Spice (1996). Zbývající dvě členky již neaktivní skupiny Victoria Beckham a Melanie Chisholm se však odmítly na její comebacku účastnit.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová