Reklama
Reklama
 České celebrity 

Hrdlička se zťal jako dřevorubec a oblizoval jednu dívku za druhou. Tenistka Plíšková udělala s nevěrníkem krátký proces!

08. července 2016 02:51
Poté, co Michal Hrdlička opustil naši nejoblíbenější moderátorku Lucii Borhyovou, se dal dohromady s úspěšnou tenistkou Karolínou Plíškovou. Jenže jak se říká, starého psa novým kouskům nenaučíš. A Hrdlička je jak je vidět opravdu neponaučitelný!

Ani tentokrát se nechová ani trochu hezky. Odjel bez své dnes už bývalé přítelkyně na filmový festival do Karlových Varů, kde si to rozhodl pořádně užít. Společnost mu dělal pracháč Jakub Malina a Karel Kuba.

Sedmadvacetiletému moderátovi se ale jeho divoká jízda opravdu nevyplatila. Nejen že má z ostudy kabát, ale navíc dostal od své tenisové hvězdy kopačky! Karolína Plíšková svojí tenisovou kariéru opravdu na skandálech postavenou nemá a jakékoli akce tohoto typu se jí příčí.

Půvabná tenistka má sice možná zlomené srdce, ale také důstojnost. Poté co se provalilo, že se Hrdlička nekonečně dlouho olizoval s neznámou brunetku, udělala s nestydatým sporťákem krátký proces. Vymazala společnou fotografii z Instagramu a už se nehodlá spojovat s někým, kdo jí dělá jen ostudu a veřejně ji ztrapňuje!

Bruneta, se kterou se Hrdlička spustil se jmenuje Nikola Rusínová. Měří 175 centimetrů, věnuje se především práci hostesky a také učí děti krasobruslení. Prostě taková holka pro všechno... 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová