Reklama
Reklama
 České celebrity 

Drsná válka v showbyznysu: A všechno kvůli Jágrově milence! Co se vlastně semlelo?

07. července 2016 02:58
Hádají se a hádají. V českém showbyznysu pěkně vře a důvodem není nikdo jiný, než přítelkyně Jaromíra Jágra Veronika. Tedy konkrétně její šaty.

Šaty, které měla na zahajovacím ceremoniálu filmového festivalu v Karlových Varech, vyvolaly na české módní scéně pořádný poprask. Nejznámější a najvychytenejší módní stylista Filip Vaněk si totiž na adresu výběru šatů neodpustil štiplavou poznámku. A to neměl dělat. Nejenže se ozvali majitelé a tvůrci šatů, pustili se do něj i jeho kolegové. Jemu to však absolutně nevadilo a za svým názorem si stál. To však ještě nečekal, že jediný status rozpoutá tornádo dalších hádek a reakcí.

"Šaty poner za 130 000? Proboha lidé, nebuďte hloupí a za 130 tisíc si pořiďte róby Dior, Gucci, Fendi, Oscar De La Renta, Elie Saab, Gabbana. Skutečná jména, skutečné značky, skutečné luxusní látky a zpracování a prestiž," napsal stylista Filip Vaněk na svůj profil. Samozřejmě, mu někteří dávali za pravdu. Důvodem, proč se Vaněk naštval je fakt, že právě tyto šaty ohodnotili v jednom z bulvárních deníků na neuvěřitelných 130 tisíc korun. Jemu se právě poměr kvalita, cena a zpracování zdálo v obrovském nepoměru. Status známého kritika módy, ale hlavně stylisty, kterého si platí manželky politiků, bohaté podnikatelky, zda celebrity, se začal šířit showbyznysem jako blesk.

Samozřejmě, reakce návrhářky Nikol, která šaty ušila na sebe nenechala dlouho čekat. "Fungujeme rok a půl, začali jsme z absolutní nuly, aniž by nám kdokoliv s něčím pomohl. Jsem na nás pyšná a ty šaty byly dobré. To, že to nedokážeš ustát je tvůj problém. Ano beru - tisíc chutí, tisíc názorů . Ale pokud se ti ty šaty nelíbily, tvůj názor respektujeme. Nechápu, jak můžeš hodnotit kvalitu šatů, aniž by si ty šaty někdy viděl naživo, "napsala mu autorka Kopřivové róby Nikol Ponerová. Český módní guru si však stál za svým a poslal její jasný vzkaz. "Nikol, já jsem vaše šaty viděl živě několikrát. Vaše jméno, použitý materiál, zpracování, investice do reklamy a použití celebrity k prezentaci, mají hodnotu 10 tisíc," konstatoval suše Vaněk.

A pak se spustila lavina reakcí všech možných i nemožných lidí. Právě díky statusu Vaněk navíc na povrch vyplul i konflikt známého tančníka a jistého vizážisty. Ale o tom až příště... 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová