Reklama
Reklama
 České celebrity 

Taťána Kuchařová Gregorová a její manžel se už asi dočista zcvokli.

09. července 2016 02:43
Manželé Gregorovi, tedy Táňa Kuchařová a Ondřej Brzobohatý, kteří používají společné příjmení Gregor, se cítí být dotčeni, zneužiti bulvárem a hlavně už nechtějí být “slavní“! Stali se z nich zřejmě spisovatelé, protože to, co Taťána vyšvihla na svou sociální síť, vydá minimálně za román!

Nejprve dělali Ondřej s Táňou až neskutečné štráchy se svou veselkou. Schovávali se, najali si ochranku, skrývali se před objektivy fotoaparátů. Pravdou je, že někteří paparazzi byli možná otravní, ale možná, kdyby novomanželé nedělali takové ofuky, včetně tajení společného příjmení, nemuseli by takhle “trpět“. A teď to Gregorovi všem nandali. Nebo si to alespoň myslí.

„Doposud jsme věřili tomu, že nám nebude mít nikdo za zlé naše rozhodnutí dělit se o své soukromí jen se svými nejbližšími a maximálně občas s vámi, našimi fanoušky a lidmi dobré vůle, skrze naše sociální sítě. Nemáme totiž jediný důvod prezentovat svůj soukromý život do médií, zvlášť do těch bulvárních ne, kde zveřejněné informace bývají realitě v drtivé většině naprosto vzdálené,“ napsali ve společném prohlášení novomanželé Táňa Gregor Kuchařová a Ondřej Gregor Brzobohatý.

Prý oba upřednostňují, když za ně hovoří jejich práce a obtěžuje je, když je někdo vyfotí či napíše něco, co oni sami neřekli. „Oba jsme si již v minulosti s bulvárními novináři a paparazzi zažili své. Ano, zvykli jsme si na občas až nepříjemný mediální zájem a jsme si vědomi toho, že tento zájem je nedílnou součástí našich profesí. Vše má však své hranice."

„Přitom je to prosté. Pokud jsme novinářům (nebo komukoli jinému) z jakéhokoli důvodu nesympatičtí, není nic jednoduššího, než nás ignorovat. Snažíme se vždy sami ve svém osobním i profesním životě chovat vůči všem lidem slušně a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí tak, abychom obstáli před sebou samými,“ říkají novomanželé, kteří sami dělali se svou svatbou takové štráchy, které nedělají ani daleko větší světové hvězdy nebo členové královských rodin.

„Bulvár k životu nepotřebujeme. Nestojíme o jeho zájem. Nechceme, aby se veřejně propíralo naše soukromí a zveřejňovaly se smyšlené články o našich osobách. Opravdu o to nestojíme. Pokud se budeme chtít veřejně jakkoli prezentovat, rádi tak učiníme jinou formou než ve spolupráci s bulvárem,“ prohlašují Ondřej a Táňa, kteří se ani teď vlastně oficiálně neshodli, jakže se jmenují. Tvrdí, že Gregorovi a uvádí, že jedna věc je jméno v občance, druhá to, jak to člověk cítí srdcem. Ale proč, to už nevysvětlili.

To, že prý nepozvali na svatbu desítky novinářů, byl prý záměr, protože nechtěli veřejně prezentovat svou lásku a sňatek. „Takové jednání je zcela v rozporu s naším viděním světa a je nám upřímně líto každého, kdo se na takovém jednání podílí a sníží se k němu,“ odsoudili tím všechny, kteří naopak novináře zvou, případně jim pak poskytnou fotky, protože dobře vědí, že „o kom se nepíše, jako by nebyl…“

Údajně jsou oba v obležení paparazzi dnes a denně, nemají chvíli klid a tyto praktiky, včetně sledování některými fotografy přirovnávají k jednání, “které až příliš nápadně připomíná praktiky represivních složek v předlistopadovém režimu…“

Jenomže si novomanželé Gregorovi neuvědomují, že kdyby se na stránkách bulváru neobjevovali, fotografové by je nesledovali, redaktoři by se nezajímali o to, co dělají, jen velmi těžko by prorazili.

„Ondřej Brzobohatý snad, už díky svému talentu a otci, skvělému herci, ale Táňa Kuchařová? To, že byla už před deseti lety Miss Word, si dnes skoro nikdo nepamatuje. A to, že je celkem hezká a blonďatá? Takových holek jsou tisíce. Modelek desítky. A přitom ona sama se bulváru mnohdy cpala. Najednou jí to vadí? Zvláštní! Není nic horšího, než když si celebrita naštve novináře, nikdy nemůže vyhrát,“ podotkla jedna ze zkušených bulvárních redaktorek, která prý už hodně pamatuje.

Zvláštní je, že jsou daleko větší hvězdy, o které se média zajímají, a přitom nemají takové problémy. Co například Karel Gott, který by se nikdy nesnížil něco takového napsat a stěžovat si, sotva svou kariéru začal. Už tehdy dobře věděl, že by to byl začátek jeho konce…! 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová