Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Idol mnoha žen byl na sklonku svého života vězněm ve vlastním domě. Tohle je naprosto srdcervoucí!

04. července 2016 03:22
Hollywoodský idol Patrick Swayze podlehl rakovině slinivky. V září to bude už sedm let, co nás navždy opustil talentovaný a skvělý herec. Rakovina ale nebyla to jediné, co ho užíralo! Posledí dobou vyplívají na povrch šokující informace, které umělcovu manželku ukazují v dost nechutném světle. Opravdu by byla něčeho takového schopná?

Informace, se kterými přišel portál radaronline, trhají srdce. Týkají se hvězdného Patricka Swayzeho. Ten měl podle tvrzení blízkých přátel prožívat peklo na zemi. A za vším stojí jeho manželka Lisa, která na začátku roku 2013 naštvala mnoho hercových fanoušků, když zveřejnila skandální fotku na jeho smrtelné posteli.

O Patrickovi bylo dobře známo, že svou ženu Lisu Niemi neskutečně miloval. Složil jí dokonce nádhernou skladbu She´s Like The Wind, která je součástí známého romantického filmu Hříšný tanec.

Ovšem na Lisu Niemi, která se po jeho smrti stala vdovou a která se v roce 2014 opět vdala, se teď valí jedna špína za druhou. Patrickovi blízcí přátelé poskytli médiím informace, které šokují snad každého. I když Lisa působila dojmem, že se o svého těžce nemocného manžela vzorně stará, opak byl pravdou.

Umělcova manželka ho měla podvádět nejen s muži, ale dokonce i se ženami. O jejích milostných aférách věděla rodina i přátelé. I když Patrickovi radili, aby se rozvedl, on toto řešení odmítal.

„On ji miloval celým svým srdcem. Byl to však vztah plný lásky, ale i nenávisti,“ řekl pro radaronline Swayzeho dlouholetý přítel. O mnoho více šokoval tvrzením, že Lisa svého muže bila. „Po jejich hádkách často zůstali zničené hotelové pokoje, auta i jejich dům. Dokonce ho mlátila i v čase, kdy byl nemocný. On by však na ni nikdy ruku nevztáhl. Ani kdyby byl zdravý,“ dodal.

Neméně šokující jsou i informace, že blondýnka svého těžce nemocného manžela nechávala samotného a bezvládného i několik hodin. „Kdyby ho v té době přišel navštívit jeho bratr Don, který k němu mohl jako jeden z mála přijít, našel by ho ležet ve vlastních výkalech a moči,“ uvedl Patrikův dlouholetý přítel.

Idol mnoha žen byl na sklonku svého života odkázaný jen na svou polovičku. Ta totiž zakazovala rodině a přátelům, aby ho navštěvovali. „Byl vězněm ve vlastním domě. Bylo to hrozné. Mně zavolal jen tehdy, když Lisa odešla z domu,“ uvedla Joan Leighton, která založila Patrickův fanklub. Podle jejich slov Lisa nepustila k Patrickovi ani jeho mámu. Tu vdova krátce po Swazyeho smrti vyhnala z domu, který jí její milovaný syn koupil.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová