Reklama
Reklama
 České celebrity 

Tak to je síla! Koptík prozradil důvod rozpadu jeho vztahu s herečkou Hankou Gregorovou!

17. září 2017 12:00
O tom, že vztah mezi vdovu po Radku Brzobohatém a výrazně mladším Onřejem Koptíkem je minulostí, jsme vás již informovali. Ještě včera však nebylo jasné, co se mezi dvojicí odehrálo. Kdo čekal, že na Koptíka praskla nevěra, ten je na velkém omylu!

Herečka se s ním nemilosrdně rozešla kvůli drogám! „Tvrdil jsem jí, jak nesnáším drogy, a přitom jsem je užíval. Teď, když se to provalilo, jsem vyhledal odbornou pomoc a dvakrát týdně docházím k odborníkům, kteří mi od mé závislosti na marihuaně pomůžou,“ svěřil se Nedělnímu Blesku Koptík. Slovenská temperamentní herečka měla drogy najít v osobních věcech svého mladého milence.

Zdrcený Koptík se teď všemožně i nemožně snaží získat Gregorovou zpátky. Vypisuje jí zprávy, na které nedostává odpovědi, na sociální síti jí skládá básně plné milostných vyznání a proseb o odpuštění a do světa přes nejbližší redakci vykřičel všechno, co mohl! Otázkou je, zda zrovna tato cesta, kterou se mladík vydal, povede ke zdárnému konci nebo svým chováním herečku naopak pořádně naštve!

Posuďte sami, zda by vás takovéto veřejné vzkazy potěšily...

„Vrátit čas, by chtěl přece občas každý z nás, pamatuju si ležela jsi vedle mě a říkala šeptem miluj mě, hlaď mě, drž mě, neopouštěj mě a já tě miloval, hladil, držel bože pomoz mě, nemůžu přestat jen tak! Vidím, že ty jsi ten krutý a nelítostný kat co kudlu do srdce mě vrazil jen tak. Vím není to úplně pravda řekneš teď, však vybral jsi si sám řekneš, ale není to tak byla to i tvoje volba nechat mě v tom ležet a dát mi tak pořádně na frak. Cítil jsem z tebe, že chceš aby mě to přejelo jak vlak vykopneme a nepomůžeme chudákoj však? Vzdávám se a šeptám ta slova miluj mě, drž mě, hlaď mě," vylévá si srdce veřejně Koptík.

„Tvá čistá a neposkvrněná pověst v tomto životě je pro tebe ta nejdůležitější zvěst,co je proti tomu má láska? Na tvé nemilující černé duši jen malá zmraska..., že chyby dělám jen? Vím to je asi ten problém! protože jen zamilovaný člověk jsem a to tvá nemilující černá duše a tvá pověst mě hned vyhání ven, zdá se mi že je to špatný sen. Na místo slíbené lásky necháš si našeptávat teď od kdejake závistivé kvasky, aby neutrpěla tvá zvěstovaná pověst tak už radši nenecháš naši lásku kvést bože stále tě miluji... vykašli se na všechny pověsti a závistivé kvasky žijeme jen jednou tak buď stále jen se mnou," pokračuje zlomený mladík, který přes slzy asi ani nedokáže opravit hrubky, kterých je v jeho básních jako máku. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová