Reklama
Reklama
 České celebrity 

Emma Smetana čeká miminko. Má to ale hned několik ale!

28. května 2016 01:43
To čekal asi málokdo. Osmadvacetiletá herečka, moderátorka a zpěvačka Emma Smetana bude maminkou. Fotku z ultrazvuku na sociální síti zveřejnil její přítel herec izraelského původu Jordan Haj. K fotografii přidal srdíčko. Emma Smetana a muzikant izraelského původu Jordan Haj tvoří pár již od roku 2008. I přesto, že se často potkávali i při práci a tráví spolu skoro všechen čas, jsou spolu šťastní.

První polovina letošního roku Emmy Smetany je jako na divoké horské dráze. Zatímco její kariéra zpěvačky stoupá, kariéra moderátorky zpráv zhasla ze dne na den jako svíčka. Nyní se možná blýská na lepší časy, Emma čeká se svým dlouholetým partnerem prvního potomka.

I tato radostná zpráva má však hned několik ale! Krásná nastávající maminka se svým partnerem totiž počátkem roku odletěla na tři týdny do Brazílie, kde řádí virus Zika! A Emma tam dokonce onemocněla a musela vyhledat lékařskou pomoc. Jak je dobře známo, ženám, které by měly i minimální podezření, že jim v těle koluje virus Zika, se alespoň dva roky nedoporučuje otěhotnět.

Další zádrhel může být s mateřskou dovolenou. Smetana, která je v současnosti na volné noze, totiž nebude mít nárok na zákonnou mateřskou dovolenou. Emma a Jordan si s tím ale, jak se zdá, hlavu nelámou, prvního potomka se nemohou dočkat a vesele to troubí do světa! 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová