Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Dcera akčního hrdiny Jean-Claude Van Damma je nebezpečně krásná! Z toho co umí, vám spadne brada!

24. května 2016 02:24
Snad každý zná akčního drsňáka Jean Claude Van Damma (55), který se proslavil v řadě filmových rolí. Ale jak vypadá jeho dospělá dcera?

Bianca Brigitte Van Damme je jedním ze tří dětí legendárního belgického herce Jeana-Clauda Van Damma, díky němuž se stalo v 90. letech karate nejpopulárnějším bojovým sportem vůbec. Ovládat nejrůznější kopy a chvaty dnes perfektně ovládá i jeho pětadvacetiletá dcera Bianca, která je dokonalou směsicí ženskosti, síly, mrštnosti i svalů.

Slavný herec Jean-Claude Van Damme má za sebou řadu významných úspěchů, ale kromě těch filmových i otcovské. Je totiž pyšným tatínkem, jeho dcera vyrostla v pořádnou krásku! Jejími velkými přednostmi jsou mimo jiné pronikavý pohled, půvabná tvář a sexy ženská postava.

Krásná tmavovláska dělá tatínkovi radost nejen svou krásou, ale i koníčky. Věnuje se totiž kombinaci bojových umění, a dokonce i herectví. K obojímu ji vedl sám Jean-Claude, se kterým Bianca cestovala už jako holčička po filmových štacích. Ve filmech se Bianca objevuje obvykle po boku svého otce. Za zmínku stojí například akční thrillery Nájemní zabijáci, Šest výstřelů, Full Love či nový komediální horor Paranormal Activity Security Squad, kde si poprvé střihla hlavní roli.

V genech má hned dvojitou dávku vztahu k bojovým umění a cvičení, protože její maminka Gladys Portugues je bývalá světová kulturistka! Bianca vypadá jako křehká slečna, ale ovládá chvaty, z kterých obyčejnému člověku spadne brada až na zem! Každopádně až půjde Jean-Claude do důchodu, bude mít adekvátní náhradnici! 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová