Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Hvězda seriálu Přátelé Jennifer Aniston prožívá nejsmutnější okamžiky života!

27. května 2016 14:05
Co může být v životě člověka smutnějšího, než smrt někoho blízkého? Tahle bolestivá událost teď potkala i krásnou herečku Jennifer Aniston. Hvězda seriálu Přátelé médiím oznámila, že ve věku 79 let zemřela její maminka Nancy Dow. Po dlouhé nemoci zemřela bývalá modelka a herečka v poklidu v kruhu nejbližší rodiny.

Jennifer se svou matkou dlouhá letá nemluvila, nepozvala ji ani na svatbu s Bradem Pittem. Udobřily se dva týdny před její smrtí.

V roce 2011 její maminka Nancy prodělala mrtvici, Aniston byla tehdy zdrcená. Jennifer měla s matkou několik sporů a dlouhá léta spolu nekomunikovaly, a tak se bála, že kdyby její matka zemřela, neměla by šanci si k ní opět najít cestu.

Navštěvovala ji v nemocnici a vždy odcházela s pláčem. Ale po propuštění z nemocnice se o její matku starala zdravotní sestra. Jennifer si Nancy do svého domu, jak by se očekávalo, nenastěhovala.

Teď přišla krutá rána a maminka Jennifer Aniston navždy odešla. „Já a můj bratr John s hlubokým zármutkem oznamujeme, že naše matka Nancy Dowová zemřela. Bylo jí 79 let a zemřela po dlouhé nemoci v klidu obklopená rodinou a přáteli. Prosíme, aby bylo respektováno soukromí naší rodiny během truchlení,“ stojí v prohlášení herečky pro magazín People.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová